Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Conectare laptop

morocanosul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• morocanosul

3

• JBC

3

• FLORIN IORDACHE

2

• cristian2009

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Oferta e mare,inca nu m-am hotarat dar vreau ceva care sa suporte conexiunea asta,se poate face cu un adaptor VGA>... ? Sau musai trebuie un convertor,cum a spus un alt coleg? :nas:

Link spre comentariu
Buna ziua!
Domnule Iordache poate puteti sa ma ajutati cu un monitor de masina marca Clarion.Vreau sa-l folosesc pentru constructia unui videoproiector dar,neavind mufe de AV si RGB nu stiu unde pot sa-i lipesc cabluri pentru aceste intrari.Mentionez ca a avut un conector cu 20 pini care este complect distrus,atit el cit si cablajul.Mai jos este schema cu acest conector.Multumesc!

post-233928-0-18070200-1415187374_thumb.jpg

Editat de JBC
Link spre comentariu

Buna ziua ! Uitati ceva asemanator va trebuie dvs pentru laptopul dvs.

Cablu adaptor Video Scart iesire (receptor satelit, DVD player) la monitor cu conector VGA intrare.

Va doresc mult succes !!

post-177758-0-28664400-1415194590_thumb.jpg

Link spre comentariu

O solutie mai simpla si fara batai de cap ar fi achizitionare unui player multimedia. Oricum, laptopul conectat la tv prin mufa scart, nu poate fi folosit decat pt filme. Eu am avut un convertor vga-scart si stiu ce poate. L-am cumparat din strainatate si nu a fost chiar ieftin.

Se gasesc si la noi, asta e.

Editat de cristian2009
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Pana la urma m-am hotarat pt un TV Samsung 28H4000/68 cm/ HD....nu mai merita nicio solutie,caci vine randul laptopului sa fie schimbat! :95 Oricum,cred ca imi place mai mult asa,arunci o privire/auzi ceva si in acelasi timp pot sa mai fac ceva si pe laptop! :scarpin  (citesc mesaje,caut diverse...)! oricum,nu am pus "toate ouale intrun cos"! :ras:  Daca se strica unul,ramane celalalt,daca se strica AMANDOUA...ramane SIRIUS 253!!(nu multi mai stiu ce e cu el,este pe post de scaun din ...2001,dar inca functional,dupa schimbarea unui Cond)! :limb:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări