Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alarma whistler nemesis

fwfw

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• niq_ro

4

• i0nutzb

2

• fwfw

1

Top autori în acest subiect

nu am schema si ce am vazut acolo nu ma ajuta cu nimic alarma este model mai vechi si are urmatoarele culori : negru rosu, alb, albastru ,portocaliu , roz ,galben, apoi fir subtire rosu si unul rosu cu negru tot subtire , la aste 2 pe placa scrie d/unlock si d/lock astea cred ca comanda motorasele de la usa . cel alb si cel rosu au sigurante pe ele . in mare parte nu stiu ce sa fac cu firul albastru cu firul mov si firul galben si mai are un mic intrerupator linga conector , firul alb mi-a zis cineva ca ar comanda releul de semnalizare sa se aprinda becurile dupa cum suna alarma ,pe placa ma-i scrie cred ca in dreptul firului galben FAN ALARMA ESTE DE LA UN BMW MODEL MAI VECHI ,

Link spre comentariu
nu am schema si ce am vazut acolo nu ma ajuta cu nimic

alarma este model mai vechi

o ai la punga? adica nemontata?

apoi fir subtire rosu si unul rosu cu negru tot subtire , la aste 2 pe placa scrie d/unlock si d/lock astea cred ca comanda motorasele de la usa .

daca tot e veche desfa-o si vezi daca aceste fire vin din relee.. atunci sigur comanda direct actuatoarele, daca nu, trebuie comandate prin modul de inchidere centralizata

cel alb si cel rosu au sigurante pe ele . in mare parte nu stiu ce sa fac cu firul albastru cu firul mov si firul galben si mai are un mic intrerupator linga conector , firul alb mi-a zis cineva ca ar comanda releul de semnalizare sa se aprinda becurile dupa cum suna alarma ,pe placa ma-i scrie cred ca in dreptul firului galben FAN

rosu - alimentare permanenta cu plus

alb - pui la becurile de pozitie sau prin 2 diode la becurile de semnalizare

negru - masa

daca tot desfaci alarma, ar trebui sa vezi care fir este comandat de un releu (in afara celor de inchidere centralizata).. ala e pentru goarna..

galbenul ar trebui sa fie dupa contact....

trebuie testata .. in casa.. pe o baterie..... :shock:

Link spre comentariu

este posibil sa nu aibe releu de protectie pe goarna... la fel de posibil, goarna nu este o sirena ci un simplu difuzor piezo (destul de greu de gasit:( ) firum mov e posibil sa fie de la senzorul de usa... incearca sa il pu ila masa printr-un bec si vezi ce face :)

Link spre comentariu

goarna nu este o sirena ci un simplu difuzor piezo (destul de greu de gasit:(

e SIRENA.... ia sa alimentezi tu o goarna din aia la plus si minus sa vezi ce frumos face :wink: .... sau o avea un chinez de de scoate sunete (mai ales la alea cu 6 tonuri) :P
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

:shock: ai citit printre randuri...vroiam sa zic ca sunt unele alarme care nu au goarne, au doar difuzoare piezo... parca unele black widow aveau asa (dar nu sunt sigur)stiu ca marea majoritate au sirene chinezesti :twisted: toate cele bune ;)

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator icekox

cred ca sa sta trewaba:negru=masa - rosu= plus permanentalb= semanlizari(separi cu doide de 6A)violet=intrare de + la usi (daca ai plfoniera pe plus)albastru= intrare - la usi; sau capota, porbagajroz=iesire sirena (+/-) verifici , daca e slab pui un releualea subtiri=comanda de inchidere(folosesti relee, ca ele dau curent slab)portocaliu=minus la armare (il legi la releul de demaror, cu alarma cuplata ai minus pe el, daca dai la demaror iti taie firul prin releu)daca mai un fir verde, ala e tot minus de usi ca si alabastru

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări