sonyq Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Am un modul de amplificare pe care as vrea sa-l repar (nu eu personal, pentru ca nu ma pricep). N-am vrut sa-l dau pe mana oricui si pana gasesc pe cineva as vrea sa identific si sa comand posibilele piese defecte, asadar m-ar ajuta mult cunostintele si parerile voastre. Deocamdata am identificat doua care sunt distruse fizic. Le-am marcat cu rosu in schema, e vorba de un varistor S14K275 care a fost sectionat de capacul metalic al carcasei in care se afla sursa si un integrat IR21531S care e puscat. Posibil si dioda D4. Nu stiu daca scurtcircuitul varistorului a cauzat distrugerea integratului, pentru ca asa am primit modulul. Link spre comentariu
maxente Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Subiectul asta trebuie mutat la sectiunea alimentatoare Daca varistorul ala e bubuit sigur au intrat mai multi volti peste aia 230, mosfetii de dupa IR21531S sigur sunt morti si ei Mai vad acolo si un PFC format din IR1150S si mosfetul ala 32n50, trebuie verificat si acolo Editat Noiembrie 4, 2014 de maxente 1 Link spre comentariu
sonyq Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 (editat) Subiectul asta trebuie mutat la sectiunea alimentatoare Daca varistorul ala e bubuit sigur au intrat mai multi volti peste aia 230, mosfetii de dupa IR21531S sigur sunt morti si ei Mai vad acolo si un PFC format din IR1150S si mosfetul ala 32n50, trebuie verificat si acolo Multumesc, adaug pe lista mosfetii STW20NK50Z si 32N50C3. Majoritatea pieselor importante nu se gasesc in tara si trebuie sa le comand de afara, asdar va rog si alte sugestii. Daca e cineva intersat sa se "ocupe" de sursa rog sa ma contacteze pe pm. Asta e dintr-un modul de subwoofer dar am si sateliti activi cu acelsi modul de amplificare si pot pune la dispozitie o sursa identica functionala, daca asta ar ajuta la reparare. Editat Noiembrie 7, 2014 de sonyq Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 7, 2014 Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 Ce este asa greu sa puneti localitatea la profil? Link spre comentariu
sonyq Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Ce este asa greu sa puneti localitatea la profil? Corect, e frustrant. Am completat profilul, desi aici nu prea are nici o relevanta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Eu zic ca are, daca era BUC ma ofeream sa ajut si altfel. Asa am mai pierdut cateva minute in acest dialog neproductiv. Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 IR21531S daca ai pe cineva care vine in sibiu iti fac unul nou cadou, fara suparare, dar nu am timp sa stau la coada la posta 0758953254 Link spre comentariu
sonyq Postat Februarie 16, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2017 Reactivez topicul asta pentru ca nu m-am mai ocupat de sursa de atunci si as vrea totusi sa o repar. Iar acum am demontata una identica functionala pe care o pot pune la dispozitie pentru masuratori comparative (daca ajuta la ceva). E cineva din Cluj care m-ar putea ajuta? Contra-cost, evident. Link spre comentariu
maxente Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Sursa asta de la ce amplificator e ? Un nume, model ceva... Link spre comentariu
Nykky1976 Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 este posibil (sau identica ) smps digipro 1000s boxa amplificata RCF made in italy Link spre comentariu
orgasmo Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 E cineva din Cluj care m-ar putea ajuta? Contra-cost, evident. Va pot ajuta eu cu modulul PST406G SMD. 0744989429 L-S 10:00-19:30 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum