Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telefonul Philips Diga

Mondan

Postări Recomandate

@elmar,felicitari pentru interventiile constructive...

Multumesc!

sper sa fie utila interventia mea in acest topic....

cred ca a fost o gluma...telefonul ala o fi el vechi ...dar nu prea se incadreaza in vintage tranzistorizat! :rade: 

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Nu se incadreaza la vintage tranzistorizat?Atata timp cat mi se spune 'ascunde-l ca ne facem de ras' , sigur e vintage. Ar fi trebuit vintage cu integrate si hibride. Asa ca am scris si eu unde se apropie.Cred ca am sa ii fac blog, are mai buna vizibilitate.Am sa va tin la curent cu progresul.Deci, posed acest telefon, i-am aruncat incarcatorul.Asa, deci va avea - la emisie - descriere cat mai completa vco emisie, integrat hibrid, inclusiv cum arata desfascut cu tranzistori.Integrat PLL, controlat serial care tine freventa constanta acestiu VCO.Etaj final emisie 5W input 20mW, la fel desfacut.Transceiver receptie+ transceiver frecventa intermediata reglabila soft100/400MHz intermediara.Modulatia IQ - tot pe forum discutata.DSP GSM descriere, protocol de comunicatie gsm, benzi alocate, canale, largime de banda.Codec audio, interfata tastatura, descriere sim,....._--_--------------Primul pas ar fi sa ma loghez pt blog.

Editat de Mondan
Link spre comentariu

Am zis ca va tin la curent.

Am corectat prima pagina si am adaugat diacritice.

Chiar daca domeniul (site-ul) a mai fost mai fost folosit pe forum, acum e al meu, eu sunt la "butoane".

Vreau sa mai adaug un fisier de la subforumul electronica medicala, dar nu am reusit ca era pdf.

Am mai facut teste cu echivatent 4002 TDK + finalul.

A mers emisia cu putere destul debuna si apoi s-a oprit definitiv.

Cred ca am ars VCO-ul. La ce tensiune maxima o merge ?

Am gasit un datasheet la;

http://vrtp.ru/index.php?act=Attach&type=post&id=145848

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări