Mondan Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Unde as putea uploda fisierul ? E un fisier mare. Probabil ceva gen blog. Detin acet telefon inca functional ! Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Unde as putea uploda fisierul ? E un fisier mare. Probabil ceva gen blog. Detin acet telefon inca functional ! puteti folosi acest site pentru gazduire fisiere pana la 400mb.....http://www.filehost.ro/ pe urma "agatati" linckul aici.... Editat Noiembrie 4, 2014 de elmar Link spre comentariu
feri.visky Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 @elmar,felicitari pentru interventiile constructive... Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) @elmar,felicitari pentru interventiile constructive... Multumesc! sper sa fie utila interventia mea in acest topic.... cred ca a fost o gluma...telefonul ala o fi el vechi ...dar nu prea se incadreaza in vintage tranzistorizat! Editat Noiembrie 6, 2014 de elmar Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 (editat) Nu se incadreaza la vintage tranzistorizat?Atata timp cat mi se spune 'ascunde-l ca ne facem de ras' , sigur e vintage. Ar fi trebuit vintage cu integrate si hibride. Asa ca am scris si eu unde se apropie.Cred ca am sa ii fac blog, are mai buna vizibilitate.Am sa va tin la curent cu progresul.Deci, posed acest telefon, i-am aruncat incarcatorul.Asa, deci va avea - la emisie - descriere cat mai completa vco emisie, integrat hibrid, inclusiv cum arata desfascut cu tranzistori.Integrat PLL, controlat serial care tine freventa constanta acestiu VCO.Etaj final emisie 5W input 20mW, la fel desfacut.Transceiver receptie+ transceiver frecventa intermediata reglabila soft100/400MHz intermediara.Modulatia IQ - tot pe forum discutata.DSP GSM descriere, protocol de comunicatie gsm, benzi alocate, canale, largime de banda.Codec audio, interfata tastatura, descriere sim,....._--_--------------Primul pas ar fi sa ma loghez pt blog. Editat Noiembrie 21, 2014 de Mondan Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Asa,Am facut un site, denumirea era libera, gasit tot aici pe forum.Am mai avut in plus unele contributii.Digamyhobby.weebly.com 1 Link spre comentariu
eugenbt Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 felicitari! o prezentare completa. cu stima, eugen Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Am zis ca va tin la curent. Am corectat prima pagina si am adaugat diacritice. Chiar daca domeniul (site-ul) a mai fost mai fost folosit pe forum, acum e al meu, eu sunt la "butoane". Vreau sa mai adaug un fisier de la subforumul electronica medicala, dar nu am reusit ca era pdf. Am mai facut teste cu echivatent 4002 TDK + finalul. A mers emisia cu putere destul debuna si apoi s-a oprit definitiv. Cred ca am ars VCO-ul. La ce tensiune maxima o merge ? Am gasit un datasheet la; http://vrtp.ru/index.php?act=Attach&type=post&id=145848 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum