mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Buna dimineata, intampin urmatoarea problema la ac. tv.-descarca in interiorul soclului la G2, am schimbat soclul fara succes, am insariat o rez. de 3M3 pe tens Ug2, nicio modificare. Va rog niste sfaturi-tensiunile debitate de sursa sunt bune. Multumesc. cu stima! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Posibil traf linii defect! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Cat e tensiunea scoasa de traf pe screen? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Buna dimineata, intampin urmatoarea problema la ac. tv.-descarca in interiorul soclului la G2, am schimbat soclul fara succes, am insariat o rez. de 3M3 pe tens Ug2, nicio modificare. descarcarea se produce sigur la G2? sau la G3 (focus)? Link spre comentariu
mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Da-sa va spun tot, tv -ul a venit cu bu808 ars, l-am inlocuit si am constatat ca traful vechi descarca la miezul de ferita(izolatie crapata), am incercat sa-l izolez fara succes, insa atat cat l-am probat in soclu tot descarca(se aude un zgomot ca de mitraliera), asa ca ieri am cumparat un FBT7950 in cutie albastra care sunt destul de bune si in soclu se mentin descarcarile. Tens. Ug2 nu pot sa spun cat este deoarece aseara nu mai aveam baterie la instrument asa ca nu aste edificator ce-mi indica multimetru-ideea este ca daca incerc sa masor Ug2-nu mai descarca si apare rastru cu purici. Cam asta ar fi. cu stima! Sigur este la G2-oricum soclul este nou Dle Elmar. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Blider prost la traf! Referinta spre masa la traf se face prin instrument asa ca va fi nevoie sa legati o rezistenta de ordinul megaohmilor intre UG2 si masa. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) in primul rand trebuie sa faceti aparatul de masura( sa fiti sigur ca masoara bine)...si pe urma sa masurati tensiunile sursei...in special tensiunea B+ care alimeneaza traful linii ! Editat Noiembrie 4, 2014 de elmar Link spre comentariu
mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Asa m-am gandit si eu insa nu am facut-o pt. ca nu stiam daca e corecta varianta. O sa pun rezistorul deseara si va tin la curent. multumesc. cu stima! Tens. debitate de sursa le-am masurat pe bec acum cateva zile si sunt corecte. Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 mai e posibil sa fi uitat sa conectati la masa pinul 11 al trafului linii! Link spre comentariu
mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 pinul de pe lateral este prins la masa, insa o sa mai verific odata-insa repet si cu traful lui original prezenta acelasi simptom?? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) mi s-a intamplat de cateva ori sa pun traful linii si acel pin nu a intrat pe gaura ...sa indoit ...si asa a ramas neconectat ! daca credeti ca aveati acelasi simtom ...si cu traful vechi ...atunci sigur e vorba ...ori de traf defect(si asta nou) ori tensiunea de alimentare e prea mare...dar eu zic ... sigur ceda ceva pana acum, daca era asa!(in special BV) Editat Noiembrie 4, 2014 de elmar Link spre comentariu
mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Innainte sa-l lipesc verific toti pinii sa fie iesiti pe spatele placii. si dupa aceea trec la fapte.Osa mai verific odata cu atentie. Multumesc pt. sfaturi. cu stima! Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 U1 nu-i cumva mare acolo? Link spre comentariu
ionbel1 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Cred ca nu aveti legat la masa pinul de masa al bliderului.La transformatoarele originale acesta este legat in interior,la cele fbt este in afara trafului. Link spre comentariu
mircea65 Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Cred ca nu aveti legat la masa pinul de masa al bliderului.La transformatoarele originale acesta este legat in interior,la cele fbt este in afara trafului. Va referiti la pinul 11 care este in lateral, sau e vorba de altceva? Acela este lipit. Tens. le-am masurat pe bec innainte de a monta BU, si B+-114V. Aseara intradevar aveam 134v, iar Ug2 -570v, dar eram pe low batery-asa ca rezultatele nu sunt concludente, deseara o sa ma edific. cu stima! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum