sebastian1970 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 buna ziua,la modelul acesta de laptop am instalat os pe vreo trei hdd diferite.dupa o instalare nereusita pe un hdd cu probleme nu mai pot instala nimic,pe nici un hard.hardurile le vede in bios,dar la instalare dupa restart da blue screen si se restareaza mereu.cred ca e din cauza driverului placii video,stie cineva cum pot integra un driver pe un stik bootabil cu windows? Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Problema cred ca e de hardware nu de drivere....... Link spre comentariu
ovy83 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 se i-a codul de la acel blue screen si se cauta pe google ce il doare. sa ghicesc: a-ti instalat win xp? "dar la instalare dupa restart da blue screen si se restareaza mereu.cred ca e din cauza driverului placii video,".....pai nici nu ati ajuns sa instalti driverele,de unde concluzia ca este de la driver-ul video? mai multe detalii,ca astfel dam cu presupusu' si ne omoram neuronii dean-zdroanga. Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Noiembrie 5, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 chestia cu bluescreenul s-a rezolvat din bios de la functia ahci,acum nu mai da bsod dar tot nu merge instalat w7.adica copie fisierele,le dearhiveaza,dar la primul restart ingheata cu imaginea windows si mesajul startup windows.problema esta ca am instalat xp sp3,dar w7 nu merge de lpc Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 La lepterul tau banuiesc ceva probleme la southbridge, ala se ocupa cu "feripericele" lente..... Link spre comentariu
sebastian1970 Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 rezolvat,rescris biosul si merge struna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum