Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd normende

electron49

Postări Recomandate

la acest  tv model n2001lbd am schimbat c-urile din sursa si am 12v normala iar tensiunile  de 5 v sunt 4 v.am sunet face comenzile normal dar nu se aprind lampile.un ajutor unde ar trebui sa mai sap.nu sunt prea grozav in lcd.multumesc pentru ajutor.

Editat de electron49
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electron49

11

• dan cod

4

• sorintv

1

• sorinel_pustiu09

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

dupa repararea sursei ledul trece din rosu in verde am sunet merg toate comenzile dar nu se aprind lampile.invertoarele (6 la numar)se alimenteaza cu 12 v.aici m-am impotmolit.ma mai poate ajuta cineva?multumesc.

Link spre comentariu

O parere. Cand nu se aprind lampile sau led-urile (backlight), lumineaza din lateral, cu o lanterna, sau o veioza, sa vezi daca se vede ceva pe display.

Editat de sorintvr
Link spre comentariu

Vezi ca pe invertor trebuie sa ai o siguranta chiar imediat pe placa. daca ea este buna, verifica mosfeturile de comanda a transofrmatoarelor de inalta frecventa. Pe urma chiar si transformatoarele.

Link spre comentariu

as dori o schema electrica la acest lcd model n2001n sasiu PAC192-2--1TG,MST9E 190 1.02 cu urmatoarele componente:MST9E19A-LF ADR53412,PNX8316HS/102 GW2608.1,MT2L128168A AZG2P7270.multumesc mult pentru ajutor.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări