Florian Ciobanu Postat Ianuarie 11, 2015 Partajează Postat Ianuarie 11, 2015 Buna seara!, domnilor la acest tv ce zenner e cel de pe iesirea str-ului la masa? pe schema nu se vede prea bine si al meu din tv este scrum, este cumva de 120 volti? R2KY? Link spre comentariu
mariantoader82 Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 mmm nu stiu daca e bine ce ati facut...acel condensator sincronizeaza sursa cu impulsurile din traful linii...deci poate fi si de acolo problema ...,ai ales ca aveti tensiune mare pe iesire sursa(120v e mare...tensiunea normala e cea din schema) In locul condensatorului din sursa de 1yf/160v am gasit unul de 10yf /63v ,bineinteles ca STR-ul era in scurt si condensatorul avea 0 yf , ce este curios faptul ca propietarul tv-ului a zis ca a functionat 4-5 ani asa ,e posibil asa ceva!? Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 12, 2015 Partajează Postat Ianuarie 12, 2015 Chestii din astea se mai intampla dar nici nu poti lua 100% de bun ce zice clientul.Daca marca condului era ceva super ok posibil sa fi tinut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum