Untold Postat Iunie 27, 2015 Partajează Postat Iunie 27, 2015 1. Hannibal 2013 cu Mads Mikkelsen si restul... Link spre comentariu
Vizitator daeger Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 ...amice , te rog sa nu te superi pe mine ca-ti spun asta , dar mi-am permis sa-ti corectez afirmatia din postarea #41 , intrucit este absolut penibila din punctul de vedere al oricarui cronicar de film al acestei planete . Rambo 1 chiar este un film ok. Nu are absolut nici o treaba cu urmatoarele. La fel si rocky e un film super. 1 - Forrest Gump/The Godfather/Schindles List/LOTR 2 - Zbor deasupra unui cuib de cuci 3- Gladiator 4 - Boondock Saints 5 - Interstellar 6 - Men on fire 7 - Secondhand Lions 8 - Braveheart/Payback 9 - Good Will Hunting 10 - Green Mile 11 - The Departed 12 - Trainspotting 13 - Usual Suspects 14 - snatch, lock stock and two smoking barells, rocknrolla 15 - American Beauty 16 - In Brugges 17 - Rocky 18 - The Pianist 19 - The Martian 20 - One Punch Man ). Link spre comentariu
Vizitator Antonio-Pauli Postat Ianuarie 4, 2017 Partajează Postat Ianuarie 4, 2017 Dragilor, fiecare are experienta lui de viata (sau vieti daca doriti), fiecare are preferinte, gusturi...etc. In legatura cu cele mai bune filme imi vine in minte un film care poate nu surprinde cu mult, dar luand in considerare experienta proprie - vi-l recomand din motivul ca poate fii util sau chiar minunat, de ce nu. Nu neaparat filmul in sine, dar te poate duce minuni. Fiecare e ca el si fiecare intelegem si percepem in felul nostru unic... Filmul este inspirat dintr-o serie de carti....ce cuvinte sa gasesc eu pentru a exprima ce simt cand le citesc.......minunate.... superbe.......God gifted!! Asta e ! God gifted, asa imi vine Asa... filmul se numeste Conversatii cu Dumnezeu si nu implicata vreo religie sau vreo dogma ceva.... Eu chiar cred ca este real....datorita unor experiente indelungate de viata.... Cartile se numesc ca si filmul numai ca sunt la alt nivel...sper sa ajute umila mea informatie pe vreun membru din aceasta comunitate. Intentia mea e sa impartasesc. Sper sa nu fi incalcat vreo regula. As dori sa ii multumesc si lui Nomikos pentru felul in care posteaza si raspunde la altii! Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Eu am revazut cu placere in noaptea de Anul Nou pe programul 2,Secretul lui Bahus si Secretul lui Nemesis,si mi-am adus aminte de tinerete.Or mai dat si un film din seria cu Margelatul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum