Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cele mai bune 10 filme vazute...

Vizitator

Postări Recomandate

• 1 an mai târziu...
Vizitator daeger

:rzb...amice , te  rog  sa  nu  te  superi  pe  mine  ca-ti  spun  asta ,  dar  mi-am  permis  sa-ti  corectez  afirmatia   din  postarea  #41 ,  intrucit  este  absolut  penibila  din  punctul  de  vedere  al  oricarui  cronicar  de  film  al  acestei  planete .

Rambo 1 chiar este un film ok. Nu are absolut nici o treaba cu urmatoarele. La fel si rocky e un film super.

1 - Forrest Gump/The Godfather/Schindles List/LOTR

2 - Zbor deasupra  unui  cuib de  cuci

3-  Gladiator

4 - Boondock Saints

5 - Interstellar

6 - Men on fire

7 - Secondhand Lions

8 - Braveheart/Payback

9 - Good Will Hunting

10 - Green Mile

11 - The Departed

12 - Trainspotting

13 - Usual Suspects 

14 - snatch, lock stock and two smoking barells, rocknrolla

15 - American Beauty

16 - In Brugges

17 - Rocky

18 - The Pianist 

19 - The Martian

20 - One Punch Man :)).

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
Vizitator Antonio-Pauli

Dragilor, fiecare are experienta lui de viata (sau vieti daca doriti), fiecare are preferinte, gusturi...etc. In legatura cu cele mai bune filme imi vine in minte un film care poate nu surprinde cu mult, dar luand in considerare experienta proprie - vi-l recomand din motivul ca poate fii util sau chiar minunat, de ce nu. Nu neaparat filmul in sine, dar te poate duce minuni. Fiecare e ca el si fiecare intelegem si percepem in felul nostru unic...

Filmul este inspirat dintr-o serie de carti....ce cuvinte sa gasesc eu pentru a exprima ce simt cand le citesc.......minunate.... superbe.......God gifted!! Asta e ! God gifted, asa imi vine :dsaf

Asa... filmul se numeste

Conversatii cu Dumnezeu si nu implicata vreo religie sau vreo dogma ceva....

Eu chiar cred ca este real....datorita unor experiente indelungate de viata....

Cartile se numesc ca si filmul numai ca sunt la alt nivel...sper sa ajute umila mea informatie pe vreun membru din aceasta comunitate. Intentia mea e sa impartasesc.

Sper sa nu fi incalcat vreo regula.

As dori sa ii multumesc si lui Nomikos pentru felul in care posteaza si raspunde la altii!

Link spre comentariu
Vizitator mesterul strungar

Eu am revazut cu placere in noaptea de Anul Nou pe programul 2,Secretul lui Bahus si Secretul lui Nemesis,si mi-am adus aminte de tinerete.Or mai dat si un film din seria cu Margelatul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări