lavynyu Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Veronica si Toate panzele sus. Toate panzele sus , e asta era un film bun ! Ce filme bune romanesti se faceau candva ! Sa nu uitam din filmele romanesti toate cele regizate de regretabilul Sergiu Nicolaescu , le-am vazut pe toate pana la ultimul ! Link spre comentariu
aygun Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Interstellar - nota 9 pe imdb Link spre comentariu
aygun Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 As mai adauga trei filme la lista celor mai bune 10 filme vizionate : Cypher (2002) The Imitation Game (2014) The Theory Of Everything (2014 ) - Cypher este un film gen minfucking . Pina in ultima secunda a filmului iti ia mintea si ti-o suceste , rasuceste si ras-rasuceste de nu mai stii de tine. - The Imitation Game - despre decriptarea algoritmului Enigma de catre matematicianul Alan Turing - un film superb Benedict Cumberbatch facand un rol de zile mari. - The Theory Of Everything - film biografic al lui Stephen Hawking - interpretarea actorului Eddie Redmayne este geniala. 1 Link spre comentariu
cristi71 Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 in opinia mea, Schindller list este fara indoiala cea mai mare realizare a lui Spielberg si filmul tuturor timpurilor! ma surprinde lipsa lui din lista colegului misuraelectronic dupa ce am citit lista dumnealui cu filmele preferate..insa cred ca e doar o greseala...va recomand Jackob the liar..l am recomandat si pe forumul vechi, cu regretatul Robin Williams! Link spre comentariu
aygun Postat Ianuarie 17, 2015 Partajează Postat Ianuarie 17, 2015 Ar mai fi - I Am Sam (2001) - Sean Penn , Michelle Pfeiffer , Dakota Fanning , un film de exceptie. Link spre comentariu
suspectu Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Toate panzele sus , e asta era un film bun ! Ce filme bune romanesti se faceau candva ! Sa nu uitam din filmele romanesti toate cele regizate de regretabilul Sergiu Nicolaescu , le-am vazut pe toate pana la ultimul ! Din pacate am incercat sa revad Toate panzele sus precum si alte romanesti si nu am reusit. Mi s-au parut filme extrem de slabe si jocul actorilor jalnic. Poate erau bune doar pentru ca nu aveam acces la altceva ? Legat de filme bune cred ca, cam toate naratele renumite ca Forrest Gump, The Shawshank Redemption, Million Dollar Baby, chiar si Avatar, si multe altele, au calitatea sa captiveze privitorul, si automat devin filme bune. Link spre comentariu
Dan57 Postat Iunie 10, 2015 Partajează Postat Iunie 10, 2015 Imi plac filmele S.F. in general iar ultimile vazute care si merita ceva atentie sunt: Divergent cu partea a doua Insurgent, le consider filme bune ale genului. Edge of Tommorow Ultimul Mad Max care nu exceleaza iar actorul din rolul lui Mad arata rau de tot. Source Code care este bunicel Lucy, dragut, chair bun pot spune. Tomarrowland care are efecte interesante dar filmul e jalnic. San Andreas care are deasemenea efecte bune dar este chiar sub orice critica privind subiectul, ceva gen 2012 in miniatura. Total Recall 2012 foarte bun Oblivion foarte bun Prometeus excelent si care este continuarea de facto al filmului Alien. La seriale gandul mi-a ramas la Continuum care este excelent si asteptam in toamna continuarea. The 100, bunicel. Under the Dome Link spre comentariu
codrut Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 As adauga si eu doua file care mi-au placut foarte mult in afara de cele enumerate de colegi ,,Jurnalul" si ,,Calul de lupta". Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 (editat) As adauga si eu ceva : - Ender's game - I origins -Robocop (varianta 2014) Multe nu mi le amintesc acum, multe sunt deja postate... Editat Iunie 22, 2015 de dj_ando_83 Link spre comentariu
powerlight Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Este posibil ca unele dintre ele sa fie enumerate mai sus dar merita sa fie reamintite. DRAMA the pianist SF lucy(preferatul meu) i am legend Horror the mist 30 days of night the conjuring the exorcist(trilogia) the grudge cannibal holocaust the birds the invisible man(1933) event horizon Link spre comentariu
iulidan2 Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Pe locul 1, fara concurenta in toate timpurile si la toate categoriile, Rambo 1. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Pe locul 1, fara concurenta in toate timpurile si la CATEGORIA JUNK ...Rambo 1. ...amice , te rog sa nu te superi pe mine ca-ti spun asta , dar mi-am permis sa-ti corectez afirmatia din postarea #41 , intrucit este absolut penibila din punctul de vedere al oricarui cronicar de film al acestei planete . Editat Iunie 24, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
Vizitator chintix Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Sunt foarte multe care mi-au placut, din listele domniilor voastre As adauga: -Vraciul si Ostrov. Primul polonez, al doilea rusesc Zic si eu ! Editat Iunie 24, 2015 de chintix Link spre comentariu
klaxxon Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 Cel mai iubit dintre pămînteni https://www.youtube.com/watch?v=JMeQjuEDrXo 21 Grams cu Naomi Watts în rolul principal. Țarul cu același fenomenal Piotr Mamonov în rolul principal, cel care a excelat în Ostrov. https://vimeo.com/8492641 Link spre comentariu
lutza2 Postat Iunie 25, 2015 Partajează Postat Iunie 25, 2015 I Girasoli comentariu : un film bun e un film pe care poti sa-l revezi cu placere si dupa multi ani de la aparitie. Nu trebuie sa incercam sa epatam cu filme de genul cutitul in apa sau reconstituirea, care au fost ceva doar la vremea lor si in anumite momente istorice. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum