EusebiuSE Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Bună ziua ! Astăzi mi-am achiziționat un aparat MAVO 35 și am vrut să-l dezasamblez pentru a-l vedea la interior . I-amdesfăcut cele patru mari șuruburi , dar când să-i ridic carcasa , ceva îl ținea legat de cealaltă parte . deschizatura era de aprox. 1cm . Nu am vrut să îl forțez pentru a nu rupe ceva . Mai este vreun șurub sau altceva pe care trebuie să-l scot? Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) nu mai tin minte acum...dar daca nu mai are un surub in locasul bateriilor? cred ca numai conectorul bateriilor mai tine capacul...si asta e ca un stecher(fara fir lipit direct pe placa ) cu trei picioare...conectat intr-o "priza" pe capac ...si e posibil ca sa se fi oxidat (din cauza vechimii) si sa se scoata mai greu...mai insistati si trebuie sa se desfaca! uite am gasit si o poza..... Editat Noiembrie 2, 2014 de elmar 1 Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Ce ai vrut sa desfaci?Capacul spate?Daca vrei sa desfaci capacul spate, e suficient sa desfaci doar cele 4 suruburi si sa tragi de capac.Nu-l tine nimic altceva.E posibil cele 3 borne care pleaca din locasul bateriilor sa se fi oxidat si sa iasa mai greu din "mufele" aparatului.E posibil sa fi curs bateria de 1,5V R20 si sa se fi oxidat.Bateriile romanesti nu erau protejate impotriva "curgerii". Editat Noiembrie 2, 2014 de GEO 53 BN Link spre comentariu
EusebiuSE Postat Noiembrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Aveti dreptate , chiar prezinta semne cum ca s-ar fi scurs bateria . Multumesc pentru raspunsuri ! Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Sicaneaza-l usor si trage, ca trebuie sa iasa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum