Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Minge radiocomandata

Postări Recomandate

Subiectul este destul de complex de realizat,aici ma refer la partea mecanica in special,aveti idee cum ar trebui sa functioneze un astfel de dispozitiv? :nas:  Ca functii principale,deplasarea inainte/inapoi si stanga/dreapta si combinatii !(cred ca este evident ca prin rotire).Nu se joaca fotbal cu ea,etc doar pt divertisment(copii)...eventual pacalit pensionari( dresaj caini ?)! :freaza:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator iRoata

Ca sa o faci sa se miste aleator e relativ simplu, ca sa-i controlezi directia ...asta e mai greu.

Poti pune in interiorul mingii un motor de cc pe doua roti mari (ceva in genul acelor ceasuri desteptatoare care fug prin casa); impreuna cu ceva Arduino ai rezolvat problema, insa nu ai control.

Link spre comentariu

S-a facut , e pe raft si se cheama sphero 2.0

A zbarnait copilu dupa una si cand a avut-o nu l-a incantat asa de tare. E destul de departe de contolul pe care-l vezi in filmarile video, dar poate fi amuzanta pentru o perioada scurta. Am avut una cu juma de coca transparenta si pot sa spun ca in in interior e arta si precizie, o mecanica fina , greu de facut si care are aerul ca nici nu va rezista la prea multe socuri.

tipul e cam ciobanel, dar spre sfarsit se vede cum arata.

pe asta am avut-o

Link spre comentariu

ai putea sa pui in ea o jucarie cu telecomanda.

Un model de automobil care ia si viraje si ii maresti greutate a cu ceva. Eventual o jucarie care e 'imuna' la rasturnat, care merge e ambele fete.

Evidet mingea va lua drectia jucariei din interior, daca e suficient de mare in raport cu jucaria.

Uite a ce poate fi utila:

http://www.thegreenhead.com/imgs/remote-control-trick-golf-ball-1.jpg

Link spre comentariu

arutomobilul care ia viraje e nefolositor. n-ai fost atent la video

trebuie un automobil cu tractiune independenta, ca sa zcem asa, roata din stanga merge intr-o directie cu motoru ei, roata din dreapta merge invers cu motorul ei, asa mingea se rasuceste, la viteze diferite vireaza, Programul  nu e chiar simplu, dar unul care se pricepe il poate face.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări