Vizitator Daniel Bozieanu Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Salutare. Sunt incepator in ceea ce priveste uC si mediile de dezvoltare si de curand am decis sa-mi cumpar o placa de dezvoltare EvB 5.1 cu Atmega644PA. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea da niste surse cu programele facute pentru aceasta placa si eventual niste documentatii mai bine facute decat manualul cu care vine aceasta placa (daca se poate sa fie si secvente de cod in manual). Va multumesc! Link spre comentariu
nico_2010 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Incepe prin a citi manualul placii de dezvoltare, apoi descarca de aici: http://and-tech.pl/zestaw-evb-5-1/ mai multe exemple (in C sau BASCOM) pentru a te familiariza cu programarea microcontroller-ului. Traducerea textului scris in poloneza o poti face cu Google Translate. Asigura-te ca nu vei modifica, pentru inceput, aplicatiile descarcate pentru a intelege exact ce face fiecare, insa pentru viitor iti poti face o copie de lucru pe care sa o modifici dupa bunul tau plac. Cu aceasta ultima ocazie, prin modificarile facute vei vedea daca ai dat-o in bara sau ce ai gandit va functiona. Editat Octombrie 31, 2014 de nico_2010 completare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum