Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EvB 5.1 - incepator

Vizitator Daniel Bozieanu

Postări Recomandate

Vizitator Daniel Bozieanu

Salutare.

Sunt incepator in ceea ce priveste uC si mediile de dezvoltare si de curand am decis sa-mi cumpar o placa de dezvoltare EvB 5.1 cu Atmega644PA. V-as fi foarte recunoscator daca mi-ati putea da niste surse cu programele facute pentru aceasta placa si eventual niste documentatii mai bine facute decat manualul cu care vine aceasta placa (daca se poate sa fie si secvente de cod in manual).

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nico_2010

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Incepe prin a citi manualul placii de dezvoltare, apoi descarca de aici: http://and-tech.pl/zestaw-evb-5-1/ mai multe exemple (in C sau BASCOM) pentru a te familiariza cu programarea microcontroller-ului. Traducerea textului scris in poloneza o poti face cu Google Translate.

Asigura-te ca nu vei modifica, pentru inceput, aplicatiile descarcate pentru a intelege exact ce face fiecare, insa pentru viitor iti poti face o copie de lucru pe care sa o modifici dupa bunul tau plac. Cu aceasta ultima ocazie, prin modificarile facute vei vedea daca ai dat-o in bara sau ce ai gandit va functiona.

Editat de nico_2010
completare
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări