bibanu47 Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Cu placere Robert,ma bucur ca ti-a iesit. Sa ai grija intotdeauna dupa ce indreptezi tijele sa le verifici pe un geam de sticla deoarece pe acesta se vad foarte bine daca sunt cat de cat aproape de adevar,altfel te vor pacali la reglajele culbuturilor. Reglajele sunt urmatoarele: -admisie 0,20 -evacuare 0,40 Pe evacuare trebuie sa aiba de fapt 0,38 dar neavand lera speciala,ii faci la 0,40 dar sa iasa lera un pic mai greu cand o scoti. Ai mare grija sa nu te pacaleasca ordinea de aprindere deoarece este 1 2 4 3 nu 1 3 4 2. Acest tip de motor este unul din putinele motoare la care mai toate atelierele isi permit sa indrepteze tijele deoarece sunt foarte moi si sunt facute special asa ca sa cedeze atunci cand sare distributia,exact cum au subtiat la jumatate si culbutorii la motoarele de 1,7D de la Opel ca sa se rupa culbutori si sa protejeze supapele. Tijele la acest timp de motoare nu au tratament deci nu pot face fisura in material ca celelalte ,daca iti pui mintea cu ele le indoi in mana cu toate ca sunt cam de 8mm,sunt "sarma moarta" au tratament facut numai la capete unde suporta impactul. Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 eu ma bucur ca am reusit sal fac merge ok azi toata ziua o mers cu el si miam luat si eu banutzi si toata lumea e fericita Link spre comentariu
Vizitator voltzinel Postat Ianuarie 24, 2017 Partajează Postat Ianuarie 24, 2017 Salut baieti ! Eu comand toate piesele de pe autoatu.ro , uitati aici curea de distributie pentru ford https://www.autoatu.ro/curea-transmisie-cu-caneluri-ford-transit-06-16-24-tdci/19572-10531/ . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum