Eles Szilard Robert Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 buna tuturor am un ford tranzit 2.5 d din 97 problema e ca vreau sa schimb curiaua de distributie si dua ce lam desfacut miam dat seama ca nu gasesc semnul de pe fulia de la arboru cotit ,,,,de la pompa de injectie si arbor cu came leam gasit.precizez ca fulia de jos im iasa cu tot cu fulia de la curea de distributie si nu gasesc nici un semn...cine ma poate ajuta cu o poza sau ceva Link spre comentariu
bibanu47 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Salut Ma surprinde faptul ca tocmai tu care repari,masiuni,scutere,drujbe,carlige de rufe,etc. si intri prin toate topicurile sa dai indicatii tuturor,te-ai incurcat tocmai la masina ta. N-o sa gasesti semnul niciodata pentru ca este ascuns. Daca imi promiti ca inveti sa scrii cat de cat corect iti spun unde este ascuns. Ai unele posturi unde trebuie sa pierd cate o jumatate de ora ca sa inteleg ce vrei sa spui si oricum faci mentiuni car nu au legatura cu subiectul,scrii doar ca sa aduni posturi. Sunt convins ca Transit-ul l-ai luat la reparat,nu este al tau. Posteaza un print dupa certificatul de inmatriculare ca sa vad cine este proprietar,acum o sa motivezi ca nu ai actele perfectate. Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) pai da .. la reparat normal, incerc si eu sam-i fac nacazul.....acuma io vam rugat frumos.daca ma puteti ajuta e bine daca nu asta e...multumes. sam-i = sa-mi vam = v-am Editat Noiembrie 1, 2014 de bibanu47 am pus un pic de cratima Link spre comentariu
suspectu Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Macar a incercat sa puna o cratima. Semnul e pe partea cealalta, pe volanta. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Degeaba ii spui ca este pe volanta deoarece tot nu are cum sa-l gaseasca. Deci Robert,privit motorul din fata,in partea stanga pe blocul motor exista o "gaura" (langa electromotor)in care se poate introduce o tija,cotor de spiral,sau surub cu diametrul de 10mm si in momentul in care vilbrochenul este pus la punct,trebuie ca acel obiect care il folosesti sa treaca prin volanta si sa se blocheze. Unele motoare au montate in acel loc un senzor care se demonteaza dar nu retin daca la motoarele din '97 au pus sau nu. Tare as fi curios sa stiu cum ai demontat surubul de la capacul de distributie care este montat in dreapta pompei de apa. Daca esti satisfacut de ajutorul meu da si tu un clik in dreapta acolo unde scrie " multumeste". image post image free hosting 1 Link spre comentariu
bibanu47 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Macar a incercat sa puna o cratima. Semnul e pe partea cealalta, pe volanta. Daca vrei sa citesti un text " adevarat" tot al lui : http://www.elforum.info/topic/92115-injector-nu-deschide/?p=1051515 Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) prima data ma (am) demontat radiatorul si am luat (dat) jos paleta sau ventilator cum i (ii) zice, fulia de la pompa de apa,defapt (de fapt) sunt 2 si dupa aceia (aceea) am desfacut capacul, va multumesc foarte mult de ajutor Editat Noiembrie 1, 2014 de bibanu47 ............................................ Link spre comentariu
bibanu47 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Cu multa placere Robert... Doar radiatorul l-ai dat jos? Imi dau seama cat te-ai chinuit stand peste grila aplecat cu ea in piept. Se demonteaza traversa cu radiator cu tot,inclusiv masca de fata,deci tot botul dupa care lucrezi stand pe scaun. Ca sa demontezi tot botul nu dureaza mai mult de 30 de minute,e chinul dupa lume sa stai cu traversa de la radiator in piept. Piesa aceea care este montata intre fulia pompei de apa si paleti se numeste termovisc sau viscocuplaj,adica se cupleaza in functie de temperatura motorului(termo). host image online Link spre comentariu
adrian lucian Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 "Daca vrei sa citesti un text " adevarat" tot al lui :http://www.elforum.r...hide/?p=1051515"Pitoresc colegul nostru, dupa ce vor castiga autonomia regiunii folclorice in care locuieste aceste problemevor disparea :-) Link spre comentariu
suspectu Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Pana atunci sa ne gandim ca asta este a doua limba a lui deci atata timp cat intelegem ce vrea sa zica nu putem sa il consideram mai inferior doar pt ca nu stie sa vorbeasca a doua limba perfect gramatical. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 Stii ce mare mahnire sufleteasca am? Pe zi ce trece intram in randul tarilor cu un mare grad de analfabetism si imi este tare frica ca cei ca el peste cativa ani s-ar putea sa reprezinte clasa superioara a poporului roman deoarece vin din spate cei care habar nu au sa scrie deloc si vom ajunge sa spunem "rau e cu rau dar mai rau e fara rau". Am inceput sa ma tem de rezultatele si aberatiile celor care au ajuns sa termine 12 clase si sustin examenul de "bac",in ultimii ani. Avem un bun exemplu pe fiica unui cunoscut presedinte de stat care a ajuns sa ne reprezinte tara si la marea curte. Am incheiat,imi cer scuze de off-topic. Link spre comentariu
bibanu47 Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Robert daca iti mai vin ceva masini la reparat si ai nevoie de indicatii privind distributia te rog sa ma soliciti,te ajut cu placere. Imi plac oamenii care prefera sa munceasca si sa-ti intretina familia,decat sa fure. Foarte important este sa ai grija cu asiguratul masinilor atunci cand lucrezi pe la directie ca sa nu cada pe tine si sa-ti periclitezi viata. Daca nu ai capre metalice poti folosi si doua buturugi mai mari in diametru ca sa aiba suprafata de asezare suficienta sau 4 jenti de masina pe care le vei pune suprapuse doua cate doua pe fiecare parte. Dupa ce montezi o distributie niciodata sa nu dai la automat pana cand nu invartesti manual motorul,este suficient sa faci o tura la 360 grade ca sa fii sigur ca nu este montat ceva gresit si distruge supapele. La motoarele de Ford Transit,atat la cele de 2,5 D cat si la 2,5 TD,daca sare distributia de la punct indoaie tijele,nu supapele. 1 Link spre comentariu
suspectu Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Deja il vad venind: ma shimbat distributia ford transit totul bine dar nu merge de ce ? oare cureaua noua defecta ? Editat Noiembrie 3, 2014 de suspectu Link spre comentariu
Eles Szilard Robert Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 da... am reusit am pus curea noua intinzator nou am gasit 3 culbutori rupti si vro 4 tije indoite... tijele le-am dreptat am schimbat culbutori merge okey.. multumesc mult bibanu47 asa am facut cum ai zis tu, Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Eu stiam ca tijele strambe se schimba nu se indreapata.... acum fiecare face cum vrea dar baza in alea eu nu as pune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum