Vizitator okh3 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Salut, Doresc sa ma apuc de acest programator http://www.gfile.ro/?do=fD&fI=6eca724a3ee7ad3ddd177d5c5ad86882 insa prima problema pe care am intampinat-o este ca la unii condensatori nu stiu voltajul si ca atare nu stiu ce condensatori sa comand. Daca puteti sa ma ajutati v-as fi foarte recunoscator. Multumesc Link spre comentariu
Voltus Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 La condensatorii la care nu este specificata tensiunea ( ceramici respectiv poliester care orcum au tensiunea ma mare decat cei 12V din montaj ) inseamna ca nu prea conteaza insa atentie la dimensiunea fizica a acestora .Daca vei cumpara condensatori la tensiuni mai mari acestia vor fi mai voluminosi . Link spre comentariu
Vizitator okh3 Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 multumesc pentru raspuns. ma poate ajuta careva cu realizarea pcb-ului? voi mai folosi acest thread in cazul in care intampin diverse probleme... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum