INTERFUN Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Salutari! Am acest tv cu sasiu 11ak30 la care imaginea este franta, desincronizata pe oriz., practic apar doar niste pete de culori diferite, ca si cand nu ar fi corect decodata, si nu am nici sonor. Fara semnal face pureci. La cautare auto da semne ca ar gasi posturi dar nu apare imag. corect, tot desincronizata. Si procesorul nu sesizeaza ca este pe post, imi apare cronometrul. Am schimbat selectorul, jungla, memoria, cuarturile de langa jungla, FUS-ul, degeaba. Pe AV este ok. si imagine si sonor.Daca aveti vreo idee , este binevenita. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) reglati fin din bobina de caf. ar fi bine sa montati inapoi tunerul original si memoria daca se comporta identic. Editat Octombrie 30, 2014 de bobo Link spre comentariu
INTERFUN Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Imi cer scuze ca nu am mai postat dar au aparut niste urgente. Acum am pus iar tv-ul asta pe masa. Am incercat si reglaj din bobina caf dar nu se simte nimic, nici macar inrautatire (in limita a o jumatate de tura st-dr) Link spre comentariu
santamihai Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Rescrieti memoria . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum