IsBlacks Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 m-am uitat prin sectiunea "alimentatoare" dar nu am gasit mai nimic interesant, as vrea o schema testata (nu uit de protectia muncii, pot spune cu mandrie ca singurele daune produse de acest hobby sunt arsuriile de la letcon, atat, nu m-am curentat niciodata, dar nu este timpul pierdut ) Link spre comentariu
Marian Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 va multumesc pentru schema, dar as dorii macar ceva capabil de 40v (neredresat) si de o putere macar de 5-6 amperi 40Vca inseamna o alimentare continua a regulatorului de cca 55V, presupun ca vrei ca regulatorul sa fie reglabil pe o plaja cat mai larga, ceea ce presupune pentru un regulator liniar ( pe care varianta o recomand pentru tine ), ca trebuie sa fii pregatit cu un radiator capabil sa disipe cam 300W, ai ideie cat de mult inseamna cifra asta? Link spre comentariu
IsBlacks Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) imi imaginez ca imi va trebuii un radiator destul de tapan, precizez ca pe carcasa am si un ventilator de 12 cm care va fi folosit la racirea activa a sursei, cu preponderenta a radiatorului care as vrea sa il montez cat mai aproape de ventilator, dar in accelasi timp sa las si un spatiu intre ventilator si radiator pentru a putea sufla cat de cat si peste restul componentelor dar cei 300w vor fi disipati continuu sau doar in momentul in care sursa va avea un cosnumator mai mare? Editat Noiembrie 4, 2014 de IsBlacks Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 pentru treaba asta se preta mai bine un smps .. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 ar fi o idee si un smps dar as vrea ca acel smps sa imi poata scoate si 12v la 1-2A maxim pe langa cei 40v la 4-5A. Pot gasii pe forum de vanzare un asemenea smps? Link spre comentariu
nico_2010 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 imi imaginez ca imi va trebuii un radiator destul de tapan, precizez ca pe carcasa am si un ventilator de 12 cm care va fi folosit la racirea activa a sursei, cu preponderenta a radiatorului care as vrea sa il montez cat mai aproape de ventilator, dar in accelasi timp sa las si un spatiu intre ventilator si radiator pentru a putea sufla cat de cat si peste restul componentelor dar cei 300w vor fi disipati continuu sau doar in momentul in care sursa va avea un cosnumator mai mare? Mai postez odata link-ul catre ceva apropiat de ceea ce iti doresti tu: http://adjustable57.rssing.com/browser.php?indx=15274396&item=12 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 cel mai bun exemplu , si documentat , ti l-a dat nico_2010 : Link spre comentariu
IsBlacks Postat Noiembrie 7, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2014 http://www.ti.com/lit/ds/symlink/lm138.pdf schema de la pg.12 intitulata "15A Regulator" ar fi buna pentru o sursa reglabila cu un traf de 26v 14A? (cel putin acesta este amperajul scris pe traf, mentionez ca este toroidal) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum