IsBlacks Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Aceasta este schema iesirilor din transformator, eu as vrea sa folosesc conform schemei cele 2 tensiuni pentru a putea scoate 74,5v pinul central(cel nemarcat pe schema a fost folosit ca baza, in sensul in care toate tensiuniile sunt masurate fata de el) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Din ce tensiuni are banuiesc ca este un trafo care provine dintr-un amplificator . Doar ca tensiunea de 0,7V ma face sa cred ca nu e masurat corect.. banuiesc ca bobinejele de 37,5V sunt bobinate cu sarma groasa , iar restul bobinajelor cu sarma subtire .. tot nu ai specificat grosimile Link spre comentariu
IsBlacks Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 corect, transformatorul este dintr-o combina, din cate am inteles sony, desi nu cred ca are relevanta producatorul, grosimiile nu le pot specifica momentan pentru ca am fixat transformatorul in cutia unui ups, care va fi folosita drept cutia surei, si a fost lasat la munca deoarece era greu de transportat pana acasa, voi spune maine exact grosimile cand voi ajunge la munca:) o seara frumoasa:) Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Inainte sa-l masori in tensiune , suna-l cu aparatul de masura sa identifici corect bobinele. S-ar putea sa iti dea alte "socoteli" decat ai masurat azi Link spre comentariu
IsBlacks Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 cum mai exact sa il masor, ca nu am inteles Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 cu aparatul de masura. il setezi pe testare continuitate (cred ca are si buzzer care tiuie cand ai continuitate) , si asa identifici bobinajele , care cu cu care are legatura. Link spre comentariu
IsBlacks Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 am atasat poza cu legaturiile intr-e iesiri, sper ca asta este ceea ce ati dorit:) Link spre comentariu
miron1947 Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Este bine, dar ar fi si mai bine sa treceti pe desen si tensiunile intre terminalele aceleiasi infasurari. Editat Octombrie 31, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
IsBlacks Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 am aflat acum din schema combinei din care a fost scos transformatorul, valoriile fiecarui secundar. va atasez schema transformatorului Link spre comentariu
wally_gatter Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 eh , altfel "miroase acum.. ai 66V pe partea de putere.. nitel cam mult.. dar ai noroc ca ai prize de comutare pentru comparator , ca sa mai reduci din disiparea de caldura . 1 Link spre comentariu
IsBlacks Postat Octombrie 31, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2014 si o schema pentru o sursa reglabila la tensiunea de 66v aveti cumva, sau macar pentru 40v? va multumesc, voi posta maine si dimensiuniile disponibile pt cablaj si o poza cu carcasa:D:) Link spre comentariu
IsBlacks Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) am reusit sa fac niste poze carcasei, impreuna cu dimensiuniile disponibile pentru cablaj, atasez mai jos pozele as vrea va rog daca mi-ati putea recomanda o schema pentru tensiunea de 66v sau pentru cea de 40v ps: stiu ca, carcasa arata groaznic si are pete de vopsea, dar la finalul proiectului va avea colant aplicat peste ea Editat Noiembrie 3, 2014 de IsBlacks Link spre comentariu
HelliosSun Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 (editat) Uite aici o schema usoara .O poti alimenta pana la maxim 35v c.a si 3A.Ca dezavantaj nu ai reglaj al amperajului. Editat Noiembrie 3, 2014 de HelliosSun Link spre comentariu
IsBlacks Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 va multumesc pentru schema, dar as dorii macar ceva capabil de 40v (neredresat) si de o putere macar de 5-6 amperi Link spre comentariu
amudsen Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Sunt scheme suficiente la sectiunea "Alimentatoare". Parerea mea este sa incepi cu ceva simplu, cum ar fi schema cu LM317, dar oricum......... spor la treaba (si nu uita de protectia muncii, sper sa ai pe cineva sa te indrume). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum