Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Internet RCS-RDS

morocanosul

Postări Recomandate

Depinde cum este la tine in zona eu la abonamentul standard 30 lei pe luna am viteza care apare in semnatura .

Eu sunt foarte multumit viteza de download torrent 10/11 mb/s , inainte aveam Tigan(telecom) viteza de descarcare maxim 400kb/s in zilele bune si cu soare .

Daca ti-ai facut abonamentul de 1000MB trebuie sa iei in considerare ca trebuie si un PC capabil de asta cu un SSD o placa de retea care stie de viteza aia ...

Editat de stefan94stefan
Link spre comentariu

Poate face sharing cu ceva vecin de are 15 lei de plata  Eu am tot abonament de 29 lei cu 50 mega si e ok, stabil, ping foarte ok si net constant, fara nervi ca la celelalte.

Am mai avut de la UPC, next gen, vianet si romtelefon insa ce am acum e ok.  10+ in primul rand pt stabilitate din partea mea pt erdeesh

Editat de Rx-Tx
Link spre comentariu

la mine internetu este prin telefon fix mobil,(huawewi b160 b) si am viteza maxima garantata de 7,2 mega  

abonamentu este 16 lei cu tot cu linia telefonica si am nelimitat in rds-rcs  si  telecon 

Link spre comentariu

Poate face sharing cu ceva vecin de are 15 lei de plata  Eu am tot abonament de 29 lei cu 50 mega si e ok, stabil, ping foarte ok si net constant, fara nervi ca la celelalte.

Am mai avut de la UPC, next gen, vianet si romtelefon insa ce am acum e ok.  10+ in primul rand pt stabilitate din partea mea pt erdeesh

Nu fac sharing cu nimeni .. Sunt in zona Satu Mare :) ... doar ca uneori cand se mai joaca baietii de la RDS cu HUB-ul ba am viteza mare de tot , ba am doar 18M maxim :rade:   Asta-i viteza pe astazi dimineata :rade:    :  Posted Image

Nu stiu ce a patit HUB-ul dar vad ca sunt conectat cam departe de locatia mea , la aprox 100km  , si uploadul su pingul sunt de toata jena :rade: 

Link spre comentariu

M-am cam ars,astazi sa instalat netul dar dezamagire...nu mi-au dat si router! :jytuiyu  Gresala mea ca n-am intrebat cand am semnat! Meseriasul "Dorel",a dat gaurile in tocul usilor astfel ca o usa nu se poate inchide de tot(atinge cablul)(asta o rezolv eu :nerv  dar a mai zis ca ei(RCS...) nu-mi monteaza routerul(chiar daca il cumpar), :nas: ca este proprietate privata,bla bla! Dar,"saritor"fiind,mia propus sa-l monteze el,fara chitanta.. :freaza: .Ce e asa de dificil in a instala un router? Dati-mi un program bun de testare a vitezei.Deocamdata,sunt cam dezamagit.. :95 .PS Eu folosesc laptop,de aceea mu-mi convine legatura prin cablu,nu am mobilitate.

Link spre comentariu

Ca sa ai WI-FI este de ajuns un modem de la romtelecom gen Huawei HG 655B si se poate modifica pentru a functiona ca un router doar din setari si viteaza reala la abonamentul de 29 lei este de 10-11 mb/s download de pe torrent am mai scris odata am acelasi abonament . 

Link spre comentariu

eu am 3,3M pe torent , ceea ce inseamna ca am undeva la 25Mbs viteza maxima .. nu ca banda nu ar fi mai lata si nu ar rezista fara instabilitate , doar ca prefera ei sa lase surplus , tocmai ca sa aiba stabilitate :)

Link spre comentariu

tu tot 29 de lei aveam pt fiberlink 100 ,am trecut la fiberlink 200 acelasi pret si mi s-a prelungit abonamentul inca 12 luni , plus ca am modem 3g gratuit

viteza e destuld e buna 23-24 mb/sec de pe torenti

Editat de adicontakt
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări