bobo Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 (editat) treceti locatia la profil. daca sunteti din buzau va pot ajuta cu asa ceva. daca nu ma insel este un card pro duo ca cele de la play station. eu am un card identic ca acesta, de 64mb. exista si adaptoare card pro duo-card micro sd,am si asa ceva cumparat pt o camera video sony. Editat Iunie 4, 2015 de bobo Link spre comentariu
bobo Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 asa arata adaptorul pro duo-micro sd. se gasaeste online daca aruncati o privire. Link spre comentariu
lime Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 O mana de ajutor,o idee! Televizorul se aprinde.Fara imagine sau sunet.Ledul verde reactioneaza la telecomanda.De sunet nu sunt sigur ptr ca nu-l pot seta fara imagine.Tensiunile normale,dupa inscriptia de pe placa,mai putin la sunet ,17,5V in loc de 15V,si 3,18V in loc de 3,3V(probabil) la stby.,,probabil" din cauza ca nu am gasit nici o referinta la valoarea acestei tensiuni.Am incercat toate intrarile,dar fara rezultat.Multumesc pentru orice idee! Buna ziua, Pana la urma ati rezolvat problema? Am un televizor cu aceleasi simptome... Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum