Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

fullrange

neinvins

Postări Recomandate

am nevoie de o sonorizare competenta si ma intereseaza daca ar iesi bine o incinta fullrange cu hp18S pe joase, G-1250 pe medii si PST-888 pe inalte. vreau sa le amplific cu cate un ipa400 fiecare incinta.dati-va cu parerea, pro si contra, ce as putea modifica eventual, dar sa nu depasesc 7 mil pe incinta (palu si filtrele nu se calculeaza, numa difurile)multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• neinvins

8

• radue

5

• Sharky

1

• nonyhaha

1

Top autori în acest subiect

:yawinkle: da .. am mai auzit de combinatieeu fac sonorizari la concerte mici si mijlocii .. prin localuri .. si chiar daca ma pot lipsi de subbass ... nu ma prea pot lipsi de putere .. trebuie sa SUNE.combinatia data de mine .. ce probleme ar putea avea? ce nu ar suna bine, si, evident de ce!? multumesc :prayer:

Link spre comentariu

Nu spune numeni ca nu ar suna bine...Dar ceea ce iti recomand eu suna tare...este usoara si cmpacta....in comparatie cu ceea ce vrei tu.Cu wn-15s scapi usor cu o cutie de 100 L, pe cand la celalat iti trebuie o cutie cam de 130-150 L, plus cutie seaprata pt medii...plus filtru pe 3 cai...si plus un amp de 500 W...iar pt wn-15s un amp de 200, daca nu il bagi in clip este foarte bun...crede-ma cam am testat cu un amp de 250 W rms in 8 ohmi si se auzea foarte bine...si foarte tare...si asta in aer liber, cu boxele pe pamant, cea mai departata cladire fiind la aprox 25 m distanta, si numai in spatele boxelor. Basul, pana la 60-70 Hz se auzea foarte bine chiar de la 60-70 m distanta, la fel si mediile. Inatlele nu se auzeau pt ca era un lan de porumb intre boxe si urechile mele, inalt de vre-o 3-4 m.Si inca ceva: combinatia ta ar suna bine, dar ti-ar trebui atenuare si pe driver si pe medie, ca sa tina pasul hp-18w, deci un filtru destul de complicat.Alegerea iti apartine, banii sunt ai tai. Din moment ce ai specificat o suma de bani si ai spus ca putem sa aducem opinii pro si contra, eu mi-am expus parerea si ti-am sugerat o alta posibilitate.

Link spre comentariu

pa-d52s m-a convins.acuma privind wn-15S. comparativ cu hp15S. in afara d o usoara superioritate la spl, se mai da mare cu ceva? pana la cat urca in frecventa?si oare daca le fac active si le bag cate un ipa300v2 cu filtru activ in fiecare ... s-ar descurca ok? (varianta (+/-) 75 ~270W pe 8 Ohmi, ~520W pe 4 Ohmi ) a amplifului

Link spre comentariu

WN-15S e incomaprabil mai bun decat HP-15SHP-15S e din seria semiprofesionala, are sasiu de otel, are sensibiltiate mai mica, este mai greu. Are parametrii mai slabi, chiar mult mai slabi fata de Wn-15S. Si in plus are vre-o 4-5 dB in plus la spl-ul total.Deci eu spun ca se merita si ca este incomaprabil mai bun WN-15S decat HP-15S.

Link spre comentariu

asta doar in teorie.mie imi face un tip trafuri aproape gratis .. pe cateva beri. radiator am, si cutie nu trebuie pt ca o sa intre in incinta acustica ... deci, numa redresare si filtraj trebuie pe langa modul.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

mai, tu de la hp-18s ai coborat la wn-15 ?? eu zic saa ramai binemersi pe hp-18s, sincer, eu acum am hp-18w si sunt mai mult decat multumit, si in loc de g1250, mergi pe niste medii ca ale mele, si tweetere sunt bune si pst-88 si pad-52s , pad-52 sunt chiar si mai reusite :)dar in privinta difului de joase, din partea mea, mergi pe hp-18s

Link spre comentariu

poi .. cam pe asta si merg :drinkers: am un proiect pt care am cam strans deja banii ...cu hp-18W pe joase, hp-10t pe medii .. si Driver BT DC3.4 pe inalteproiectul de incinta l-am luat de la proaudiosystems .. am acolo si filtrele .. cu tot ce le trebuie .. asa ca nu am de calculat mai nimic ..bani sa am numa :supz:

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări