Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv cinex,model tv 51811

bubusmecherul

Postări Recomandate

am prrimit acest tv cinex,pe saiu scrie 99ta015j,cu defectul=sonor are dar imagine nu,lampa cinescopica se aprinde,am dat putin din sccren al trafului de lini,si a aparut imagine pe fond alb si liniuti,cu ce sa incep,ma ajuta careva.nu se vede nici reglajul cand dau sunetul mai tare.nici menu nul arata pe ecran,imagine alb cu cursa inversa.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• dan cod

3

• palcu ion

2

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

am facut cateva masuratori,pe final lini am 103v,pe bara de 200v am 177v,pe placuta tfk adica r,g,b,am 174v.imagine este pe fond albastru cu cursa inversa,am umblat putin din trafoo lini si acum nu mai are acele dungulite,este pe in fond intunecat albastru,iar finalul video este TDATDA6107Q,pe schema data de dumneavoastra nu apare TDA6107Q,ce tensiuni trebuie sa fie corecte pe TDA6107Q.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu
Toni Marginean

revin cu acest tv,am fost plecat,lam lasat nu 5 minute,10 minute,tot degeaba,sa fie cumva tubul.sai schimb altul.un raspuns ar fi bine venit.

Montati un alt tub si va lamuriti, nu mai pierdeti vremea!

Link spre comentariu

revin,am schimbat tubul si merge acum am imagine,dar imaginea este cam marita,de sus in jos,cred ca trebuie modificat din menu service al tv-ului,stie careva ce telecomanda merge la el,este echipat cu TDA9350PS/N1/250510

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări