Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Poze cu boxele voastre ...

Mondan

Postări Recomandate

Vizitator Iordache Silviu Gabriel

Multumesc frumos...  nu ma consider audiofil dar  imi place sa ascult muzica si imi plac si echipamentele audio... sa pun mana pe ele..sa le testez..Dar nu am inteles modul  cum ai pus intrebarea.."sper ca nu esti audiofil" .. :))) La amplif am platit la rate de mi-au iesit pe gura.. dar na..cand e pasiune.. 

Link spre comentariu

.................Dar nu am inteles modul  cum ai pus intrebarea.."sper ca nu esti audiofil" .. :))) La amplif am platit la rate de mi-au iesit pe gura.. dar na..cand e pasiune.. 

:rade: Ok nu era neaparat o intrebare , ci mai degraba o referire in gluma  la un topic de la Bodega ..........poate la-i citit si tu ............cel legat de audiofili/filie......de faptul ca unii oameni au impresia ca numai un aparat care costa o carca de bani poate fi the best of the best .

Nu cred ca este cazul tau avand in vedere ca ai achizitionat amp-ul in rate :rade:

Oricum cel putin estetic ampliful Yamaha arata foarte fain ...........despre sunet/petformanta nu pot spune nimica pentru ca nu am avut ocazia sa ascult modelul in cauza....dar in acelasi timp ma gandesc ca nu te " inhamai" sa platesti atatia bani daca nu suna bine :rade:

In sfarsit .......inca odata sa-l stapanesti cu placere :reytre

Editat de Dominicue
Link spre comentariu

:rade: Ok nu era neaparat o intrebare , ci mai degraba o referire in gluma  la un topic de la Bodega ..........poate la-i citit si tu ............cel legat de audiofili/filie......de faptul ca unii oameni au impresia ca numai un aparat care costa o carca de bani poate fi the best of the best .

De curiozitate, tu ce scule ai audiat care costa o carca de bani?

Una este ce ce ne dorim si alta ce putem. 

Link spre comentariu

De curiozitate, tu ce scule ai audiat care costa o carca de bani?

Una este ce ce ne dorim si alta ce putem. 

Nu prea inteleg intrebarea ...........

Reiese cumva din postul meu anterior ca as fi ascultat doar la scule ce costa o carca de bani ?? :rade: :rade:

Poate ma dumiresti si pe mine dl Mircea .

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
  • 1 an mai târziu...

Filtrul final are unele valori putin modificate in urma testelor de auditie si a masuratorilor cu REW.

zMeU08i.jpg

Nota moderatorului  -  am editat postul caci topicul este "Poze cu boxele voastre".

Ai luat prea literal sugestia lui Alcon.

Pt prezentarea detaliata a realizarilor DIY personale te rog sa deschizi alt topic.

Editat de Shambala
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Faine! 

Ce SPL maxim (bineînțeles fără distorsiuni) poți obține cu ele?

Și cam ce banda? Bănuiesc ca-s axate pe reproducerea vocii în special. . 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări