Vizitator pionier Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 stie cineva ce putere are difuzorul asta de inalte ? free photo upload windows 7 print screen dar asta de medii ? image hosting 30 mb image upload without registration Link spre comentariu
VTP Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Avand in vedere ca sunt calote de medii inalte, nu pot avea un Xmax mai mare de max.2 mm, deci puterea este limitata. Daca mai luam in consideratie ca sunt din tineretea mea, avand cel putin 30-35 de ani, e bine sa nu le cereti prea mult. Hai un 10-15W pe medie si un 10 W pe inalte! E oricum suficientpentru muschii lor! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Sînt germane, fabricate de Braun, dar cam greu de ghicit puterea. S-au folosit în multe variante şi în multe boxe făcute sub alte nume. Transonic - Strato erau nişte linii audio prin 1979-80 fabricate de coreenii de la Inkel ptr piaţa vest-germană, doar boxele erau germane. Link spre comentariu
Vizitator pionier Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) aveti idee cam cât ar valora doua dif de medii si doua de inalte cum sunt cele din pozele de mai sus? Ms. Editat Noiembrie 11, 2014 de pionier Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 11, 2014 Partajează Postat Noiembrie 11, 2014 (editat) În tîrg s-au dat şi cu 50 sau 70 lei perechea astea mai mici. Editat Noiembrie 11, 2014 de zal Link spre comentariu
dj_bryz Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Sanyo sx 1100 Link spre comentariu
Luca Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Pilot v200cd + Alte scule din perioada cand eram fascinat de ele. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 de curand am terminat si eu subwoofer-ul meu! mi-a dat ceva batai de cap designul dar cred ca mi-a iesit destul de bine! a mai ramas o grilade protectie pentru tubul de bas-reflex care o voi pune cat de curand. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Era interesant sa aiba corniere de aluminiu si manere incastrate. Ar fi aratat ca o scula de concert. Evident, e chestie de gusturi. Nu critic insa conceptia ta. Sa-l "bubui" sanatos!Am comandat recent un astfel de design, doar ca rol de cutii de protectie a unui echipament mai pretentios. Link spre comentariu
Ionut Remus Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 ma gandeam la cornierele de aluminiu, sa stii. dar avand in vedere ca il folosesc in casa pe system audio 5.1 nu am vrut sa investesc mai mult decat ce am avut la dispozitie! Partea cu manerele incastrabile nu mi-a placut niciodata ....exact cum ai spus...e o chestie de gusturi, si pe deasupra dupa cum am spus ca il folosesc in casa nici nu va fi nevoie sa-l tot mut, de obicei manerele sunt mai mult pentru transport...parerea mea Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Nimeni nu mai are boxe?? Sunt tare curios ce mai detineti Link spre comentariu
Vizitator don_vlaxter Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Doua perechi de boxe Electronica Industriala, dar si RFT-urile astea: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Eu mai am asa; Sony SS-B1000 3 perechi SS-F6000 1 pereche SA-W2500 1 buc Tesla ARS 9204 2 perechi, impecabile, din care una cu pick-up-ul Tesla in stare perfecta. Am de prin studentie, luate pentru pret vs. competente, Blue-Tech S80 Am o pereche de Sony de ani '90, 3 cai, dar nu-mi vine modelul. Sunt infoliate, depozitate. Am unele mici Schneider. Mai am niste Sony de combina. Altec Lansing ATP3 Altec Lansing VS 4121 Nu mai stiu...................... niste Philipsuri mai mici, parca. Si vreo 4 perechi facute. Astea de le mai am, le stiti, din posturile anterioare. ...Si, sa nu uit, o pereche de Focal Grande Utopia EM Link spre comentariu
dj_bryz Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Ale mele sunt pe rosu...ale tale? Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Jamo S718 in compania unui sub diy cu Beyma 12BR70. Nu este cea mai buna combinatie dar sunt cam cele mai ieftine solutii pentru un sunet bun. Amplifuri diy. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum