Vlad.Florin Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 O sa atasez si eu cateva poze cu incintele mele acustice Sunt pe departe fata de ce au atasat alti useri aici dar in aceasta combinatie pe mine ma multumesc si pot spune ca suna foarte bine https://www.flickr.com/photos/77918780@N08/15487216807/in/photostream/ https://www.flickr.com/photos/77918780@N08/15487217427/in/photostream/ https://www.flickr.com/photos/77918780@N08/15053056343/in/photostream/ Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Octombrie 31, 2014 Partajează Postat Octombrie 31, 2014 Poze si cu ce am reusit si eu sa adun S90 !!!! Am si eu o pereche , sunt in dormitorul meu din casa parinteasca,bun sunet au. Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Am reusit dupa 30 de ani sa-mi schimb in sfarsit boxele ,neavand atelier si indemanarea de a-mi construi ,evident mi-am cumparat si cablul 2X 4 mm .....23 ml cu 29 lei /ml 1 Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 3, 2014 Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 Cumva diful de jos e de fapt o membrană pasivă? Link spre comentariu
Mircea Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Cablul ala la 29 lei/m la ce foloseste?Doar n-ai dat banii aia sa asculti muzica prin el . Editat Noiembrie 4, 2014 de thunderer Link spre comentariu
alex mm Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 @Zal ,da ,membrana de jos e una pasiva ...... @thunderer ....cand o sa-mi iau boxe wireless nu voi mai folosi acele cabluri ,pana atunci sunt bune si astea Link spre comentariu
marius75 Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 (editat) Zilnic ascult pe boxele astea rusesti legate la ampliful romanesc A 350 (din pacate unul dintre difuzoarele de medii este inlocuit). Mai rar ascult pe unele facute de mine (nu prea aveam informatii la vremea respectiva, asa ca a iesit fiasco total, in primul rand la capitolul aspect). Astept ziua cand o sa pot construi boxe cum am vazut la colegii cu experienta. Editat Noiembrie 4, 2014 de marius75 Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Boxele mele Sony SSF 6000, nu as mai da banii pe asa ceva. Le-am comparat cu radiotehnika s30b, avute inainte - acestea aveau un bas mult mai curat. Cat despre cele sony nu stiu daca se pot incadra in categoria HI-FI. Sunt cam nemultumit de ele , ca si conpensare le ajut cu un subwoofer. Link spre comentariu
Mondan Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Nu e prea clara poza. Am cumparat un dif de pe Maica Domnului, cand stateam in Bucuresti. 100-200RON nu mai stiu. Se aude foarte bine chiar daca are membrana plastic. Ma gandeam sa nu traga umezeala membranele ale de hartie. Am pus-o pe vazatoare sa imi "arate" cum se aud ai multe difizoare, sa le probez. Apoi Bricostore, am cuparat lemnele. Aracet si suruburi. am facut cutia, am incept sa ii fac decupajele. Link spre comentariu
vidax Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 VTP-urile mele cu difuzoare Ciare: Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Am și eu SS-F6000. Le am la birou, pe lângă alte 6 SS-B1000, și un SA-W2500. E spatiul mic, pentru puțin balamuc, nu-s rele. Eu dau semnal dintr-o placa de baza Asus foarte scumpă, prin optical. Ajută... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Ajută la separarea galvanică, multe scule fac urît cînd se descarcă calculatorul în ele. Link spre comentariu
turcu_dan Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 (editat) @nomikos, sa inteleg ca ai un sistem home cinema, semnalul optic in ce intra din placa audio? Si eu am ca sursa, tot optic Asus Xonar DG. Insa mai conectez si un mp3 uneori. Editat Noiembrie 6, 2014 de turcu_dan Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 @nomikos, sa inteleg ca ai un sistem home cinema, semnalul optic in ce intra din placa audio? Si eu am ca sursa, tot optic Asus Xonar DG. Insa mai conectez si un mp3 uneori. Intra in Sony STR-DG510B... Link spre comentariu
Dominicue Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Postez si eu cateva poze cu boxele mele facute acum aproape 10 ani cu kit-ul de difuzoare ce echipa incintele rusesti Amfiton . Ulterior am inlocuit inaltele cu SAL DTF 10 carora le-am modificat putin hornul ( l-am facut din rotund patrat ) . Ca aspect nu sunt cine cine stie ce , insa ca sunet pot spune ca sunt de nota 10 pentru mine . Sper ca intr-un viitor apropiat sa ma apuc de un proiect de incinte VTP . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum