Mondan Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Atasati pozele. Am sa pun si eu. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Ăsta e cel mai jenant capitol. Plîngem sau rîdem. Link spre comentariu
bucegi Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Hai sa fiu eu primul BLH cu Cu Ciare Hw204&Ht264 Bookshelf cu Pa800&Pct300 Visaton Experience V20 Link spre comentariu
Mondan Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Multam pentru poze. Nu le comentez. mai bine puneti poze cu boxele prietenelor, amantelor sau de ce nu sotiilor Asta la Bodega. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Sînt două probleme contradictorii la boxe: aspectul şi funcţionalitatea. Probabil că unii care meşteresc cu mîinile proprii au boxe foarte bine realizate tehnic dar deficitare la design, adică urîte faţă de unele din comerţ şi se vor jena să le prezinte. Aici sînt avantajaţi cei care cumpără boxe frumoase de firmă. Pozele nu ne pot spune însă cum sună, cît de liniare sau acordate cu camera sînt. Cel mult putem citi reclamele de pe net ale lor. Deci e de înţeles dacă vor fi mai puţine poze. Link spre comentariu
Mondan Postat Octombrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) . Pozele nu ne pot spune însă cum sună, cît de liniare sau acordate cu camera sînt. Cum suna ? Prost ! (nu are legatura directa cu boxele pozate) bazait de albine. In primul rand volumul incintei. La volum mic ce crezi ca obtin producatorii: "bai ce mica e si cati W are!", "e puterea aia reala ? adica puterea aia RMS?' l doilea lucru membrana. Apoi cursa membranei. Daca face o cursa mare (te uiti la suspensie) e clar ca reda bine joaslele si 'bag" putere. Editat Octombrie 30, 2014 de Mondan Link spre comentariu
VTP Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 (editat) In principiu, zal are dreptate: aspectul poate fi inselator, neputand reflecta rezultatul acustic, DAR, daca luam in calcul mai multe elemente decat prima impresie, dintr-o poza putem afla multe, si, sa luam pozele postate de userul bucegi: - prima impresie: perfectionist - meloman cu pretentii, - detalii mici arata ca a studiat atent solutia pe care a adoptat-o si nu a facut rabat (ex. racordul suprafetelor la palnia hornului, lamajele pentru difuzoare, muchiile fetelor fiecarei incinte ) - traductoarele adoptate de calitate buna, - celelalte piese ale sitemului audio. Per total, aceste elemente reflecta o experienta solida si cunostinte largi, bine exploatate, deci nu am motive sa consider ca cele 3 perechi de incinte sunt nereusite acustice, ba din contra, invita la o auditie atenta si un schimb de idei cu constructorul. Personal sunt convins ca are 3 perechi de incinte ce merita a fi ascultate cu atentie! P.S. - Incintele nu trebuie sa fie acordate cu spatiul de auditie, pentru ca mutarea in alt spatiu, inseamna alte rezultate acustice. Din acest motiv, constructorii industriali fac determinari in camere surde, iar utilizatorii incintelor fac modificari asupra spatiului de auditie, in limitele posibile de la caz la caz. Editat Octombrie 30, 2014 de VTP Link spre comentariu
bucegi Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Multumesc mult pentru aprecieri,inseamna mult pentru mine mai ales ca vin din partea dumneavoastra. Din cele trei perechi de incinte mai am doar hornurile si visatoanele de care voi fi nevoit sa ma despart in curand deoarece lucrez la o noua pereche de incinte si e greu sa le tin pe toate intr-o sufragerie de bloc. Cunostintele mele in domeniu nu sunt chiar atat de largi, dar incerc sa invat cat mai multe de la cei mai experimentati ca mine. Link spre comentariu
CBI Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 nu mai fiti offtopic,daca vreti sa contribuiti bine,daca nu,nu pt mistocarii puteti deschide alt subiect si la bodega Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Acestea sunt boxele pe care le am eu , pentru urechile mele suna destul de bine. Mai am o pereche dar sunt construite de mine si nu le pun ca poate rideti de mine ,se vad aici la secunda 55. http://www.elforum.info/topic/57149-m-am-apucat-de-urmatorul-amplificator/page-9 Stima. Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 nomikos, frumoase boxe! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Multumesc! Sunt nimic, pe langa ce-am putea vedea postat aici. Asteptam... Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Bookshelf cu Pa800&Pct300.jpg Bookshelf cu Pa800&Pct300 Zal, Uite aici grafice cu ele si o varianta de filtru: http://www.elforum.info/topic/45344-varianta-proiect-pa800-pct300-bass-reflex-24l/ Raspunsul e identic, filtrul si difuzoarele fiind aceleasi. Boxele au ajung la mine, luate pt un prieten din Germania. Cu alte cuvinte mai merg boxe si spre Germania, nu doar vin de acolo. Link spre comentariu
TITI Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Poze si cu ce am reusit si eu sa adun Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum