Daniel_sv Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 salut de unde pot sa cumpar si eu din romania niste pasta de tusat. imi trebuie pt a indrepta un batiu de strung. Link spre comentariu
Vizitator surubarache Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) Mergi la Hornbach si cumperi din raionul de hobby vopsea in ulei pentru pictura prussian blue. Editat Octombrie 29, 2014 de surubarache Link spre comentariu
DanuAL Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 La Rocast - http://www.rocast.ro/content/cataloage/US/cap5.pdf La pagina 32, este si pasta si spray. Link spre comentariu
suspectu Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Eu am folosit un marker si si-a facut bine treaba Link spre comentariu
philiprobz Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Am incercat zilele trecute un tus de prelevare impresiuni papilare . Desi avea o aderenta buna la suprafetele metalice era foarte greu de intins uniform .Cred ca are o vascozitate prea mare si un timp de uscare mult prea indelungat. In timpul razuirii punctele de pasta depuse se intindeau fiind tarate de varful razuitorului si ma derutatu. Am incercat cu straturi din ce in ce mai subtiri dar iarasi aparea problema uniformitatii . O sa incerc si cu vopsea in ulei pt piuctura sa vad care-i spilu. Pentru intinderea pastei am folosit o rola de cauciuc tare la care i-am netezit suprafata pe strung prinsa intr-un dorn. Link spre comentariu
florianmro Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 In domeniul in care activez se foloseste aceeasi metoda pentru adaptarea puntilor dentare. Se foloseste un fel de tempera care se indeparteaza usor.Se gaseste sub forma de spray. Se usuca instant si se curata f.usor aspect mat . http://cabinet.tehnicaldent.ro/inregistrarea-ocluziei/507-spray-ocluzie.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 18, 2014 Partajează Postat Noiembrie 18, 2014 (editat) Foloseste ce ti s-a indicat, vopsea de ULEI albastru de prusia. Costa cativa lei si se utilizeaza de zeci de ani. Se gaseste si la magazinele fostului Fond Plastic, se bucura ca le mai faci o vanzare. Editat Noiembrie 18, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 multumesc pt informatii. am luat si pasta de tusat de la rocast si vopsea pe ulei. ambele sunt lafel. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Noiembrie 25, 2014 Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 am luat vopsea pe baza de ulei de la Hornback alastru de prusia.. arata bine.dar nu se usuca.. aia de la rocast se usuca repede? Link spre comentariu
Daniel_sv Postat Noiembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2014 am luat vopsea pe baza de ulei de la Hornback alastru de prusia.. arata bine.dar nu se usuca.. aia de la rocast se usuca repede? nu se usuca repedenici una nici alta. dar de ce vrei sa se ususce? daca se usuca nu cred ca semai transefea de pe o suprafata pe alta si nu mai e utila. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum