Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sinumerik 810M GA1

Vizitator radurazvan82

Postări Recomandate

Vizitator radurazvan82

Am un Sinumerik 810M GA1 si as dori o solutie de extindere a memoriei sau daca este posibil un program de comunicare PC-Sinumerik in timp real. Ma poate ajuta cineva? Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 89-CEC

14

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator radurazvan82

Am inteles ca pentru acest tip de CNC nu pot pune un soft DNC. (este un cnc mai vechi). Nu sunt in domeniu si nu am idee ce anume ar functiona.

Oricum iti multumesc pentru sugestie.

Link spre comentariu
Vizitator radurazvan82

Am instalat conect cnc si pot transfera pe rs232 date in masina si din masina.

Nu pot rula programe in timp real.

Capacitatea maxima a comenzi numerice este de 15kbit.

Aceasat comanda numerica este pe o freza, Programele G cod generate pentru diferite piese mici sunt de 250kbit minim.

Link spre comentariu
Vizitator radurazvan82

asta e problema memorie prea mica a controlerului, doar 15kbit.

asta vrea sa extind ..daca se poate...sau sa gasesc o comanda si sa o inlocuiesc!

Acum scriu programe simple direct pe masina.

Daca vrea fisiere de 250kbit generate de programe CAM nu se pot incarca in masina!

Sper ca acum sa fiu inteles!

Multumesc!

Link spre comentariu

Te rog, daca se poate, poze cu aceste module dar cu imagini clare cat de cat pe placa cu circuite si nu cu seria lui. De exemplu aceste memorii au 4x64k, adica modulul are 256

http://assets.suredone.com/1742/media-photos/27196-siemens-sinumerik-6fx1126-0bl00-570-260-901100-memory-card-module-9.jpg

Modulul 6fx1818-1bx01-3a si 6fx1818-1bx12-3a sunt module cu e-prom-uri. Nu are treaba cu ram-ul.

Link spre comentariu

Sunt eprom-uri, iar la cate sunt se pare ca e modulul unde se afla softul controlerului . Pentru stergerea lor e nevoie de ultra-violete si nu de stergere electronica cum e in cazul ram-urilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări