Vizitator vasiled Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Ma intereseaza schema(documentatia) aplificatorului linear cu 2x 2t931a , preluata din Radiotechnika evkonyv 1998 si publicata si in revistele noastre. La acea vreme am realizat acest amplificator, fara al termina (reglaje). Intre timp am pierdut documentatia impreuna cu o mare parte din "agoniseala" mea in domeniu intr-un incendiu. Acum as vrea sa reiau si sa definitive constructia. Daca cineva detine schema si ma poate ajuta ii multumesc anticipat. 73 de yo8dar Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 http://www.diagram.com.ua/english/library/radiotechnika-evkonyve-magazine/ Link spre comentariu
Vizitator vasiled Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 Ma intereseaza schema(documentatia) aplificatorului linear cu 2x 2t931a , preluata din Radiotechnika evkonyv 1998 si publicata si in revistele noastre. La acea vreme am realizat acest amplificator, fara al termina (reglaje). Intre timp am pierdut documentatia impreuna cu o mare parte din "agoniseala" mea in domeniu intr-un incendiu. Acum as vrea sa reiau si sa definitive constructia. Daca cineva detine schema si ma poate ajuta ii multumesc anticipat. 73 de yo8dar Poate nu am mers pe "calea cea buna", dar imi cere autentificare si plata pentru download ! ??? Link spre comentariu
franzm Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) La mine a mers fara probleme. Încercati eventual aici Nu folositi GOLD download. Ala costa. Editat Octombrie 29, 2014 de franzm Link spre comentariu
BodoRF Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 (editat) Documentatia amplificatorului 144MHz cu 2T931 o puteti descarca mai usor de aici: >>Download<< 73! Editat Noiembrie 1, 2014 de BodoRF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum