Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Semnal wireless

IONUT DI

Postări Recomandate

Buna ziua va deranjez cu o intrebare exista multe retele wireless free publice. intrebarea mea ce antena si ce imi mai trebuie pentru a reusi capta semnal  specific ca semnalul e public fara parola va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• belasajgo

1

• mario_xx

1

• IONUT DI

1

Top autori în acest subiect

Asta depinde in primul rand cu ce calculator (desktop sau laptop) vrei sa sa te conectezi la retelele wireless. Pentru un calculator desktop iti trebui o placa wireless pe PCI sau un stick wireless pe USB. La laptop merge doar varianta cu USB (sau daca are wireless integrat).

In al doilea rand, depinde cat de departe sunt acele retele wireless de tine. Daca ai norocul sa ai un restaurant cu wireless gratuit sub tine, posibil sa iti ajunga antena standard, daca retelele sunt la distanta mai mare de tine, posibil sa ai nevoie de o antena mai mare sau o antena directionala.

Daca stai la distanta mare de aceste retele, mai bine renunta la idee. Investitia necesara ar fi prea mare si nerentabila in comparatie cu preturile mici ce au providerii de internet la abonamente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări