Robert22 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Buna seara am acest aparat orion ptv-722d cu urmatoarele probleme nu mai recunoaste nici un fel de stick usb nu primeste comenzile de la telecomanda are si TV dar nu gaseste nici un post tv nici cu antena lui nici cu cablu tv am incercat resetare de fabrica dar i-mi cere o parola pe care nu o stiu singurul lucru ce ii functioneaza este intrarea de semnal AV momentan ii folosit pe post de monitor, as fi interesat daca rescrierea memoriei ar rezolva problema,am verificat tensiunea de pe mufa usb unde am 5,1V in rest nu prea stiu de unde sa ma apuc de el nu am gasit nici schema acestuia ,astept pareri si sfaturi de la dvs. PTV-722d.pdf Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Ce procesor are? De sasiu nu mai intreb....Incercati si cu o memorie goala.....poate ''vrea'' si fara dump.Asta legat de ...parola...!! Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 la parola incercati 0000 sau 1234. Link spre comentariu
Robert22 Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 parola este din 6 cifre este incorect 6 de 0 si 1-6, procesoru are lipit un radiator nu am reusit sa il dau jos nu l-am fortat sa nu stric ceva. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 28, 2014 Partajează Postat Octombrie 28, 2014 Parola master de deblocare este "888888". Link spre comentariu
Robert22 Postat Octombrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2014 cred ca sa rezolvat problema sper sa tina in timp acuma functioneaza si usb-ul si telecomanda am reincalzit procesorul adica refacut lipiturile cu statie de lipit cu aer cald, in timpul functionari este destul de cald radiatorul procesorului nu stiu motivul defectului dar banuiesc ca se supraincalzeste dupa o perioada de functionare,va multumesc ptr ajutor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum