Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme orion ptv-722d

Robert22

Postări Recomandate

Buna seara am acest aparat orion ptv-722d cu urmatoarele probleme nu mai recunoaste nici un fel de stick usb nu primeste comenzile de la telecomanda are si TV dar nu gaseste nici un post tv nici cu antena lui nici cu cablu tv am incercat resetare de fabrica dar i-mi cere o parola pe care nu o stiu singurul lucru ce ii functioneaza este intrarea de semnal AV momentan ii folosit pe post de monitor, as fi interesat daca rescrierea memoriei ar rezolva problema,am verificat tensiunea de pe mufa usb unde am 5,1V in rest nu prea stiu de unde sa ma apuc de el nu am gasit nici schema acestuia ,astept pareri si sfaturi de la dvs.

PTV-722d.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Robert22

3

• bobo

1

• BUGHIU

1

• leoncris

1

Top autori în acest subiect

cred ca sa rezolvat problema sper sa tina in timp acuma functioneaza si usb-ul si telecomanda am reincalzit procesorul adica refacut lipiturile cu statie de lipit cu aer cald, in timpul functionari este destul de cald radiatorul procesorului nu stiu motivul defectului dar banuiesc ca se supraincalzeste dupa o perioada de functionare,va multumesc ptr ajutor .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări