Taraxacus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Motorul merge f bine, periile sunt OK Am masurat diodele , sunt ok... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Verificați tensiunea stabilizată de 5V necesară microcontrolerului, dacă este bună atunci probabil este posibil să se fi corupt cumva memoria internă. În cazuri din astea am înlocuit electronica originală cu un simplu variator de turație clasic.... Link spre comentariu
Taraxacus Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 o rugaminte daca se poate, o schema simpla de variator pt cazul in care e dus microcontrolerul. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 Asta ar fi bună pentru așa ceva: http://1.bp.blogspot.com/-rkz1E6LORHw/T4V2vFMhVPI/AAAAAAAABFc/AgCQsjTTv1s/s320/simple+triac+lamp+dimmer+switch+circuit.png în locul becului legi motorul. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 (editat) eu as monta un variator de tensiune pe cablul robotului. se gasesc in comert la diferite puteri si nu sunt asa scumpe,am montat asa ceva si la un letcon ca sa-i controlez temperatura(impropriu spus). ma refer la variatorul pt reglat intensitatea luminoasa a becurilor,care se monteaza in locul intrerupatorului din casa. Editat Septembrie 16, 2015 de bobo Link spre comentariu
Taraxacus Postat Octombrie 5, 2015 Partajează Postat Octombrie 5, 2015 Am montat un întrerupător legat în serie cu întrerupătorul de siguranță (cel care se închide când se fixează bolul). Acum merge cu o singură turație (maximă) pt că oricum nu îl acționa nimeni la turație mai mică. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum