Vizitator Anghel Adrian Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Buna ziua am si eu o problema cu o combina frigorifica arctic K346B+ ,de ceva vreme am depistat ca nu mai suna alarma cand se uita usa deschisa la frigider . Adica doar face un piuit slab si se aprinde doar becu rosu atata. Inainte piuia pana cand inchideai usa . Care ar fi cauza ,si daca se poate rezolva ? Link spre comentariu
Vizitator Anghel Adrian Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 nu stie nimeni ? care ar fi cauza Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 posibil sa fie un mic acumulator inauntru si acesta sa fie descarcat/uzat. nu ma pricep la frigidere,am si eu o combina identica dar functioneaza ok. daca in rest frigiderul dvs functioneaza ok nu cred ca trebuie sa va ingrijoreze aceasta problema. Link spre comentariu
Vizitator Anghel Adrian Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 da este ok merge bine dar chestia asta cu alrma era problema . Nu e ceva grav dar asa in caz ca se uita usa deschisa Link spre comentariu
Vizitator STE66 Postat Noiembrie 21, 2014 Partajează Postat Noiembrie 21, 2014 Multumeste-te ca inca functioneaza instalatia de racire (adica fara pori si pierdere de agent ) si ca parte electronica care comanda ciclul de racire si compresorul ,pentru ca la Arctic este o mare problema cam 80% au defecte ale placilor electronice si cu vaporizatoarele din spuma. Link spre comentariu
Vizitator Anghel Adrian Postat Ianuarie 8, 2015 Partajează Postat Ianuarie 8, 2015 Va multumesc din suflet pentru raspunsu acordat! Intradevar functioneaza perfect racirea este constanta in el e bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum