Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sim card reader pt BMW 765 (E65) 730 D

sxnel

Postări Recomandate

Salutare tuturor !

In urma introducerii gresit (invers) a cartelei sim in cititorul de card din bordul acestui model de bmw (765(E65) 730D , aceasta s-a intelenit acolo iar propietarul a incercat in diferite moduri , (nu tocmai recomandate !!!) sa o scoata din cititor ! A folosit chiar agrafe si alte chestii subtiri si metalice , cu care , din pacate , fara sa realizele a provocat scurt-circuite pe suprafata PCB a cititorului ...evident, lucrat in tehnologie SMD ! Imi poate recomanda cineva, de unde pot sa cumpar un astfel de cititor ? Atasez cateva imagini cu cititorul pe care nu am nici un cod sau serie in afara de acesta "6900973-03 F 1-7 " ! Astept un raspuns chiar daca el nu este decat o trimitere catre un link sau orice in legatura cu aceasta problema ... mai putin recomandarea de a ma prezenta la o anume firma care se ocupa de o anume asistenta , care incepe cu B...ria ! Cunoscatorii stie !"

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 0
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sxnel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări