Ion_Bumbu Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Scala Nonius in inchi. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Si ce semnifica 1/128 ma puteti ajuta Link spre comentariu
manolo Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 2,54 impartit la 128 ,daca studiai scala nonius nu mai intrebai Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Adica inseamna 0,0198 fiecare liniuta Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Acum 25 minute, Florin berdila a spus: Adica inseamna 0,0198 fiecare liniuta Daca ai inteles, atunci spune-ne si noua unitatea de masura pentru acel rezultat: 0,0198 fiecare liniuta. Ce reprezinta fiecare liniuta: toli, metri, litri, pascali, amperi, , ....etc....? Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 On 10/28/2018 at 10:25 PM, gabyh said: Ma poate ajuta cineva cu o idee sfat ...am o carota diamantat. toate bune si frumoase are sistemul de prindere pentru masini de carotat filet BSP F 1/2 Problema e ca eu vreau sa o folosesc pe o bormasina normala sau rotopercutor sds cu un adaptor pentru carotele cu videa folosin o rotire normala nu cu percutie. Are acelasi diametru dar, nu e acelasi par cum as putea rezolva problema negasin un adaptor fe normal 1/2 to fe bsp f 1/2 Bormașina ținută in mână?! O sa faceti praf si carota, si mâna... Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Nu stiu ce semnifica fiecare liniuta Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 (editat) Noi, cei care postam aici, suntem cu totii niste" Don Quijote de la Mancha" . Mori de vant .... mori de vant....da nu asa multe. Ma retrag. Editat Noiembrie 28, 2018 de PINTI Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Mai incerc eu o data, Florin, nu`ti bate capul sa masori in toli, ai scara aia deoarece producatorul il vinde si in tarile ce folosesc sistemul imperial, in toli adica. Nu foloseste la aproape nimic la noi, doar ca exercitiu intelectual sau daca ai de facut un releveu de pe o piesa facuta in sistem imperial, da`l in spume sistem imperial, filetele in toli tot in metric le masori. 1 Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Domnule pentru a intelege si eu adica liniutele sunt sundiviziuni ale inchi Link spre comentariu
area51 Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 46 minutes ago, PINTI said: Daca ai inteles, atunci spune-ne si noua unitatea de masura pentru acel rezultat: 0,0198 fiecare liniuta. Ce reprezinta fiecare liniuta: toli, metri, litri, pascali, amperi, , ....etc....? Totusi sa recunoastem ca exista o ambiguitate. Daca suntem la tamplarie sau la croitorie atunci 2.54 sunt centimetri. Fiind vorba de prelucrarea metalelor am fi tentati sa vorbim de milimetri. Manolo ne poate spune unitatea de masura, marimea fizica in discutie este desigur lungimea. Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 (editat) Acum 39 minute, area51 a spus: Totusi sa recunoastem ca exista o ambiguitate. Daca suntem la tamplarie sau la croitorie atunci 2.54 sunt centimetri. Fiind vorba de prelucrarea metalelor am fi tentati sa vorbim de milimetri. Manolo ne poate spune unitatea de masura, marimea fizica in discutie este desigur lungimea. @area51. Intrebarea nu era pentru tine. Intrebarea era pentru Florin. Multumesc de tacere in continuare! Pune si locatia la profil. Editat Noiembrie 28, 2018 de PINTI Link spre comentariu
area51 Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 De data asta Florin are dreptate. Cred ca manolo a pus virgula gresit si l-a plasat pe Florin si mai in ceata. Eu personal cred ca se imparte 25.4/128 = 0.1984 mm/diviziune. Cand manolo va citi ce s-a mai scris de la ultima lui postare, sunt sigur ca va face corectia. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Noiembrie 28, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Mulțumesc domnule Area51 de raspuns acum am inteles deci 25,4 mm impartit la 128 ne da pentru fiecare liniuta 0,198 mm adica 198 miimi? Am inteles bine ?sau gresesc pe undeva Link spre comentariu
PINTI Postat Noiembrie 28, 2018 Partajează Postat Noiembrie 28, 2018 Florin, daca vrei sa masori cu acel subler 0,5 toli, si stii ca o diviziune are 198 miimi, cate diviziuni trebuie sa arate sublerul? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum