bobo Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 buna seara. stie cineva ce telecomanda sau cod mfy este compatibila/compatibil cu acest tv? toshiba 14v3xet datele le-am primit telefonic,nu am acces la tv. s-a incercat cod mfy 561 si 557 fara succes. astept pareri. multumesc anticipat. Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 ce tv este? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Greu de gasit cod pentru acest model facut in Egipt se pare; nu apare nici in indexul MFY si nici in Bravo/Alien! Ramane sa dati telecomanda pe cautare automata. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 MFY 547 sau 529. Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 am vazut si eu ca este o ciudatenie facuta in egipt. cu toshiba sau hyundai facute prin egipt sau iordania m-am mai intalnit dar speram sa fi avut cineva acest model de tv la reparat si sa-si aminteasca cu ce telecomanda functioneaza. acest tv lipseste din cataloagele telecomenzilor inteligente. cu mfy nu cred ca se poate face cautare automata,.........sau nu stiu eu. Link spre comentariu
surubarila Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Sanatate permanenta!V-ar fi de folos,daca mai gasesc tc. unui Hyundai HRH TF21GH-made in Egipt(parca asa scria pe eticheta)?Mi l-a dat un amic pt.piese,cred ca n-am aruncat si tc.Am s-o caut maine. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Hyundai HRH TF21GH merge cu telecomanda RC 29 !! Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 e una si aceeasi cu kd 29 care emite cod 7461-013c? Link spre comentariu
bobo Postat Noiembrie 13, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 revin cu rezolvarea. am primit o poza cu telecomanda originala a tv-ului care in ultimul timp functiona greoi(uzura covoras grafitat). pe telecomanda scrie TOSHIBA CT-90163. si este echivalenta cu cod ir 467 gbs. multumesc celor care mi-au raspuns. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum