kari Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Buna, am un ruter pe care scrie ca , se alimenteaza la 12v si 1A nu am gasit alimentator pentru el asa ca m-am decis sa leg pe direct unul Problema e ca mufa mama are 3 pini plus masa Pe placa de baza doar doua armaturi conduc la un cond smd nu-mi dau seama care ar fi plusul si care minusul, si ce rol au celelalte terminatii ale mufei Pentru asta cer ajutor aici Multumesc poza cu mufa in cauza http://kari.sunphoto.ro/mufa_alimentare Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Condensatorul ala nu este electrolitic ? Daca da are marcat polaritatea pe el ( sigur este condensator, poate fi dioda ). Daca nu scrie nimic poti verifica cu un multimetru setat pe scala de diode (cu borna "rosie" la MINUS trebuie sa ai indicatie si invers nu). Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 sigur este condensator si ghinion, nu e electrolitic scrie in dreptul lui un c203 Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Trebuie sa fie pe acolo vreun stabilizator de tensiune ce face 5V sau 3,3V sau electrolitic, testeaza cu ohmetrul scurt intre cle 2 borne si borna "minus" a lor. Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 am adougat imagini la linkul de mai sus Este vb de condul 462 este montat paralel cu sursa e aici nu-mi dau seama care-i polaritatea nu identific nici un stabilizator ,,,poate nici nu stiu unde ar trebui sa masor? Tind sa cred ca stanga condului 462 este plusul si dreapta minusul http://kari.sunphoto.ro/mufa_alimentare/100713436 Link spre comentariu
cristian2009 Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Verifica cu ohmetrul daca unul dintre pinii lui C462 are vine in contact cu masa. Masa ar trebui sa fie carcasa aceea din tabla care acopera mufele rj45 . Pe placa de baza mai observ doi pini conectori, J36 [GND] si J30 [12V]. Editat Octombrie 26, 2014 de cristian2009 Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 spune mai bine marca si modelul routerului Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Cum a scris și cristian2009 mai sus, verifică unde ai masa prin testarea continuității față de unul din elementele metalice de la mufe, toată tăblăria se leagă de obicei la minus Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Din pacate nici unul din cei doi pini si masa adica carcasa mufelor LAN nu indica nimic pe ohmetru pe scala de la 0 la 20mega In schimb imediat langa aceasta mufa este un intrerupator on off cu trei pini ...e la aceasta da continuitate cu partea dreapta a lui c462 asta sa fie plusul? ruterul este siemens model 5883 business broadband router partnumber060r-5883-106 rev a Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 (editat) Acel router necesita doua tensiuni de alimentare +5V/+12V -e un model vechi si complet depasit. Editat Octombrie 26, 2014 de Spitfire Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Multumesc ... inseamna ca merge la reciclare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum