iuliantv Postat Octombrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2014 ok ms ,este alien smart pc .deci va merge cu 1533, personal am alien,superior 4.1,si mfy 4.1,pentru acest orion am luat alien smart ...gata programata nu stiu cu ce cod,am sa ma duc cu ea inapoi sa o programeze cu cod 1533.va multumesc de ajutor Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 29, 2014 Partajează Postat Octombrie 29, 2014 (editat) amice , te rog sa ma crezi pe cuvint... HABAR N-AI CE VORBESTI , referitor la ceea ce ai postat in citatul de mai sus ! nu este adevarat nici macar intr-un procent de 0,1% . ca sa fiu elegant , confunzi marfa cu ambalajul . desigur ma refeream la alien smart pc pe care o detine iulian,asa cum a precizat la inceputul topicului. in mod sigur o mare parte din codurile de la alien smart pc corespund cu cele de la made for you. folosesc ambele telecomenzi si am vazut ca baza de date de la mfy corespunde in mare parte cu cea de la alien smart pc. ps: te rog sa te abtii de la comentarii rautacioase. Editat Octombrie 29, 2014 de bobo Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 din pacate nici 1533 nu a dat rezultate, ori e defect tv-ul ,ori e o ciudatenie,made in hungary,india,sau cine stie ce,a ramas sa ajunga cu el la mine cand o fi metoda de transport,va multumesc si voi reveni cu raspuns daca ajunge la mine si rezolv problema Link spre comentariu
tehtronics Postat Noiembrie 1, 2014 Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 sa ne spui procesorul, exact... incearca si cod 51 Link spre comentariu
iuliantv Postat Noiembrie 3, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2014 BUCURIE MARE am primit azi la reparat alt orion ca cel din titlu,acelasi model aceeasi terminatie,sursa busita,am rezolvat sursa,procesor tda11126n3/3 spre surprinderea mea i-mi era foarte cunoscut meniul,gen toshiba,intalnit si la shimatsu si la inca cateva modele,bag repede o telecomanda mfy cod 109,si totul e ok,ceva functii inversate,dar merge,mai sa fie. caz rezolvat tv-ul clientului nu recunoaste telecomanda(procesor sau receptor ir defect)in cca 2 ore ma trezesc si cu tv ul din titlu,dar raman masca ,alta carcasa alt chassis,bag repede pe mfy cod 51 recomandat de dv ,si se facu lumina merge perfect,cu totul alt menu(albastru simplu cu scris negru,daca nu ma inseala memoria am intalnit acelasi menu la un tv sunny 37cm cu chassis saba normende telefunken) nu am apucat sa vad procesorul,decat prin capac, este smd gent tda12020h,se grabea clientul,deci va multumesc COD 51 cu success,mai jos am postat pozele cu eticheta fiecarui tv,prima poza cea mai curata eticheta merge cu mfy cod 51 a doua eticheta mai r....sa merge 95% cu mfy cod 109 Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 5, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 La 03.11.2014 la 22:16, iuliantv a spus: BUCURIE MARE am primit azi la reparat alt orion ca cel din titlu,acelasi model aceeasi terminatie,sursa busita,am rezolvat sursa,procesor tda11126n3/3 spre surprinderea mea i-mi era foarte cunoscut meniul,gen toshiba,intalnit si la shimatsu si la inca cateva modele,bag repede o telecomanda mfy cod 109,si totul e ok,ceva functii inversate,dar merge,mai sa fie. caz rezolvat tv-ul clientului nu recunoaste telecomanda(procesor sau receptor ir defect)in cca 2 ore ma trezesc si cu tv ul din titlu,dar raman masca ,alta carcasa alt chassis,bag repede pe mfy cod 51 recomandat de dv ,si se facu lumina merge perfect,cu totul alt menu(albastru simplu cu scris negru,daca nu ma inseala memoria am intalnit acelasi menu la un tv sunny 37cm cu chassis saba normende telefunken) nu am apucat sa vad procesorul,decat prin capac, este smd gent tda12020h,se grabea clientul,deci va multumesc COD 51 cu success,mai jos am postat pozele cu eticheta fiecarui tv,prima poza cea mai curata eticheta merge cu mfy cod 51 a doua eticheta mai r....sa merge 95% cu mfy cod 109 poate e cuiva de ajutor in loc de mfy 109 merge perfect 1556, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum