Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda orion T2160

Postări Recomandate

SALUTARE m-a rugat un client sai caut o telecomanda pentru un tv orion t2160,tv ul este la ceva km distanta .am luat o chinezarie de telecomanda ALIEN SMART PC PROGRAMABLE scrisa cu cod pentru acest tv,dar totusi nu misca nimic,stie cineva un cod mfy pentru acest tv? originala nu este pe la bc si nici propietarul nu o are.tv ul este la propietar si e mai greu sa ajunga cu el la mine,VA MULTUMESC

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

8

• tehtronics

5

• palcu ion

3

• cristi10

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

va multumesc .dupa cum spuneam originalul nu este in magazinele din zona,deci nu ma intereseaza,am sa vad maine codul de mfy322 daca da rezultate

se pare ca telecomanda smart..... are cod de toshiba,bate exact la tv/ul meu lcd,menu p v etc

Link spre comentariu

Alien din cate stiu merge cu clurc asa ca iei programul asta de pe site http://www.clurc.net/soft.aspx si cu ajutorul unui programator incarci codurile in telecomanda cred ca ar merge  la tine 99905 daca nu ai varianta de a emite semnale dintr-o plaja transmitting search (de ex toate tipurile de orion) sau sa inveti cu o telecomanda originala si sa iti caute pe baza codului invatat Learning search. Mult succes

Link spre comentariu

Alien din cate stiu merge cu clurc asa ca iei programul asta de pe site http://www.clurc.net/soft.aspx si cu ajutorul unui programator incarci codurile in telecomanda cred ca ar merge  la tine 99905 daca nu ai varianta de a emite semnale dintr-o plaja transmitting search (de ex toate tipurile de orion) sau sa inveti cu o telecomanda originala si sa iti caute pe baza codului invatat Learning search. Mult succes

se vede ca esti nou-venit pe acest forum

Link spre comentariu

Pai ti-am zis ca e important daca mai e scris ceva dupa T2160...

Cod 1533

da stiu ca mi-ati zis ,dar atat mi-a dat clientul prin telefon in timp ce ma uitam pe google mi-a aparut cel simplu si am zis ca e deajuns,pentru alien stiti cumva un cod? va multumesc

Link spre comentariu

eu am vazut ca multe coduri de la mfy se potrivesc cu cele de la alien.

amice , te  rog  sa  ma  crezi  pe  cuvint... HABAR  N-AI  CE  VORBESTI , referitor  la  ceea  ce  ai  postat  in  citatul  de  mai  sus !  nu  este  adevarat  nici  macar  intr-un  procent  de  0,1% . ca  sa  fiu  elegant ,  confunzi  marfa  cu  ambalajul  .

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

da stiu ca mi-ati zis ,dar atat mi-a dat clientul prin telefon in timp ce ma uitam pe google mi-a aparut cel simplu si am zis ca e deajuns,pentru alien stiti cumva un cod? va multumesc

ALIEN este una, iar ALIEN Smart PC este cu totul altceva, deci ...?

Pt. Smart acelasi cod 1533

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări