Untold Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Ferice de tine ca ai un atelier...eu lucrez "pe genunchi"... Sigur ca o sa pun poze si rezultatele. Numai bine! Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Noiembrie 5, 2014 Partajează Postat Noiembrie 5, 2014 Stai usor, c-am lucrat si eu pe genunchi de mi-a venit acru; si-acu' fac de multe ori cate ceva la repezeala pe vreun scaun sau pe covor, ca pe masa din atelier e cate un "proiect important"... Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2014 Revin cu concluzia, citez din putul gandirii unui celebru sociolog: "Un experiment nereusit nu este un esec total. El poate servi ca exemplu negativ!" Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 Sa'nteleg ca nu a iesit ?... Sau s-a lasat cu artificii ? Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 15, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 N-a mers temporizatorul cu 555 si nici nu mi-am mai batut capul. Am in vizor o varianta cu microcontroller si doua module tx-rx. Revin cu detalii. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 16, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Daca prezinta interes, am sa atasez si .hex-ul, de scris in microcontrollere. Link spre comentariu
unuldinei Postat Noiembrie 16, 2014 Partajează Postat Noiembrie 16, 2014 Salut , mai demult am făcut și eu module de genul ăsta , dar ce-a mai proastă treaba e că aveam zgomot mare și trebuia să fac filtrare de caractere. M-ar fi interesat(chiar nu vreau cod!!!) un pic ideea de decodare la recepție . Scuze dacă am îndrăznit dar și eu am împărțit cod sursă și proiecte aici pe site . Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Pare foarte accesibila schema, atat dpdv al realizarii, cat si din privinta costurilor. Sigur, un hex e util; la fel si o parere vis-a-vis de functionalitate. Link spre comentariu
Untold Postat Noiembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Salutare. Inca nu am facut nimic, trebuie sa-mi iau pic-uri. Mai jos, arhiva cu hexurile si codurile sursa. 3CH_RF_remote_11.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum