mitidj2008 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Salutare. intru si eu pe parte audio cu tuburi. momentan am luat de la un baiat un preu stereo facut de el cu lampa 6H8C. intrebarea mea este. merita sa folosesc asa ceva in tre placa audio si amplificator de putere pe tranzistor? nu am boxe minune si nici amplificaotru nu e mare lucru. mai am o nelamurire. in sistemu de casa mai am si un sub de 12" de masina, asta pentru ca sateliti nu prea redau basi sant cam vechi boxele (monitor de studiu JAMO Mini 80). si cu un crosover analogic fac si parte de bass. preu trebue sa il pun inainte de crossover sau sa il tin numai pe sateliti. Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 ''Preu'' (preamplificator adică) poate însemna mai multe lucruri, o schemă sau poze ar fi lămuritoare. În principiu e destinat măririi semnalului, dar poate face şi corecţii, adaptări de impedanţe... etc. Merită să-l foloseşti ca orice preu să ridici semnalul dacă e prea slab, altfel e doar o jucărie în plus şi nu-ţi va transforma sistemul într-unul de vîrf. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum