Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eroare la instalare windows XP

adi_0106

Postări Recomandate

Se da configuratia: Celeron 2.66 Ghz, placa de baza ECS (nu stiu exact modelul), 256MB DDR 400, 256 MB video, hdd 80 gb maxtorProblema: cand incerc sa pun winu pe el ... imi da o eroare d`aia care zice ca windows a oprit instalarea ca sa nu imi strice calculatoruleroarea apare dupa ce formateaza partitia pe care vreau sa intalez winuam incercat mai multe cd-uri cu win si tot asa faceam incercat cu alta memorie - tot asa faceam pus hdd-u la mine in calc si ..... mergein functie de partitia pe care dau sa puna winu sau tipul ei (ntfs/fat32) imi da erori de genul:1. BAD_POOL_HEADERdupa care scrie ca daca e prima data cand vad eroarea asta sa dau restart si tot asasi la Tehnical Information apare asa:STOP: 0x00000019 (0x00000020, 0xE1143598, 0xE11435C0, 0x0C050006)2. textul ala cu restartul si la tehnical information asa:STOP: 0x00000024 (0x001902FE, 0xF959D308, 0xF959D004, 0xF96492D2) dupa care:ntfs.sys - Address F96492D2 base at F961E000 DateStamp 41107eea3. PAGE_FAULT_IN_NONPAGE_AREASTOP: 0x00000050 (0xF947E4D8, 0x00000000, 0x80818816, 0x00000000)4. STOP: 0x0000008E (0xC0000005, 0x8081A799 0xF959D96C, 0x00000000)si daca mai stau ..... imi mai da si alte tipuri de eroriare cineva vre-o idee ce inseamna toate astea ???

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

5

• i0nutzb

2

• ph3e4r

2

• Extasy2525

2

Top autori în acest subiect

problema asta am avuto si eu.....dar eu aveam 2 memori in cal si una din ele e bulita....daca zici ca ai schimbat memoria si la fel face inseamna ca placa de baza e busita din pacate :(Later edit : din cate mam uitat pe net si am dat search la erorile tale peste tot se spunea ca problema poate fi de la memorie, hard, CPU sau placa de baza. Daca tu ai schimbat memoria si problema inca mai exista inseamna ca nu e de la memorie, de hhd zici ca nu are cum sa fie ca lai verificat si pe ala separat, singurele care au mai ramas de verificat sunt CPU si placa de baza. Din ce am mai citit mai ziceau sa resetezi biosul poate asa merge pana la urma....ori scoti bateria pt putin timp si o pui la loc si ii dai drumul din nou, ori din jumperul de CMOS.

Link spre comentariu

... mă întreb de ce o eroare de genul ăsta nu apare pe linux (am avut figuri de genul ăsta când aveam probleme cu memoria, în special... la instalarea a "ceva", indiferent că e program sau sistem de operare, TOATE datele trec prin memorie cel puţin odată.)cazuri de erori de tipul ăsta în care să fie vorba de placa de bază n-am avut, ci doar cu ram cu adrese belite (POST-ul nu detectează decât erorile foarte grave, şi nu testează toată memoria în amănunt, doar primii 2-3 mega... deci dacă ai adrese defecte în ram, nu afli decât în momentul când se fac scrieri/citiri acolo... memtest asta face, testează cu scriere/citire pe fiecare celulă, deci e normal să se prindă)

Link spre comentariu

acum sunt in drum spre munte (plec in vacanta :smt003 ) ..... asa ca nu mai pot verifica nimic dar:

sho_gun nu se pune problema de OC - calcul este al unui var de-al meu care stie doar sa asculte muzica si sa joace fifa ... si mai rar un CS

Extasy2525 memoria nu e - am pus memoria mea si tot asa face

hdd-u ... nu mi s-a parut ca face figuri - am incercat sa pun winu pe hard, el fiind montat pe sistemul meu - si mergea

placa de baza e cam dubioasa - nu prea imi inspira incredere firma asta si nici aspectul ei (parca au facut economie la componente cand au fabricat-o)

procesorul ... nu stiu ce sa zic - el merge in legea lui acolo, nu se incalzeste prea mult ca are 2 coolere - cel box si inca unul de carcasa care bate fix in radiatorul procesorului

reset la bios i-am dat scotand bateria .... degeaba

ph3e4r iaca cablul de la hdd nu l-am schimbat ... dar tot cu cablul ala l-am montat la mine pe sistem si a mers fara probleme (chiar si la instalare de windows)

sursa ??? asta ce treaba are aici ?

hugo nu este vorba de memorie ca am incercat cu memoria mea si tot nu merge

Baieti eu va multumesc pt idei ... cam atat am putut face ieri .... azi am plecat la munte ... si pana vin ... se mai pot intampla multe

Bafta !!!

Link spre comentariu

i0nutzb imi da voie sa sterg partitiile de pa hdd - atunci cand se instaleaza windows-u` ...... si le pot face la loc

cablul de la hdd ... nu stiu ce sa zic - dar cand am pus hdd-u la mine l-am pus cu cablul lui si a mers

PS: vacanta a fost super placuta :drinkers: :bere: :naughty:

ph3e4r - totusi am sa mai incerc si alte combinatii de cabluri, sloturi ... etc

LostCell - eu nu am uitat :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări