Romycatv Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 am sa incerc cu magneti sm lamurit dupa 2 zile Link spre comentariu
dan-a2 Postat Noiembrie 8, 2014 Partajează Postat Noiembrie 8, 2014 Ati schimbat si deflexia pe tubul pus ?? > ar trebui reglata bobina pe axul tubului , dar e mai greu cu alinierea tunurilor ! Ati mai schimbat ,,vreodata'' un un tub crt ?? Link spre comentariu
Romycatv Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 da am schimbat dar la acesta difera tubul si nu mai pot sa inping deflexia si pe deflexia de la tubu nou nu merge . apare imaginea ingusta pe orizontala si se incalzeste BU Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 probabil ca dvs ati schimbat tubul ...cu unul de alt unghi de defexie ! ex. aveati de 120* si ati pus unul de 90*. Link spre comentariu
Romycatv Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 pai cam asa ceva as putea sa adaptez o bobina ceva la bobina originala a tubului? sa vada bine clientu s`a lipsit vrea sa`l vand dar asa nu il ia nimeni deci este ingusta pe H si tiuie in trf linii am vazut la unele tv un trf cu mai multe iesiri in serie cu deflexia o sa caut sa incerc Link spre comentariu
elmar Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 nu mai stau acum sa reiau cititul acestui topic...spune daca mai ai bobina originala a tv-ului ....si ce scrie pe ia ? ar trebui sa fie un cod .... pe bobina asta care este acum pe tub ce scrie?? Link spre comentariu
Romycatv Postat Noiembrie 9, 2014 Partajează Postat Noiembrie 9, 2014 am amandoua bobinel de la fiecare tub sunt la atelier maine dim o sa postez va multumesc Link spre comentariu
Putz Postat Noiembrie 10, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Eu dau sasiul daca e cineva interesat . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum