Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere disipata de un e-mail

Vizitator MarcR

Postări Recomandate

Problema e ca daca esti la scoala si proful vine cu o astfel de intrebare, trebuie sa dai un raspuns rezonabil, chiar daca intrebarea n-are nicio noima. In caz contrari o iei pe coaja. Intrebarea asta imi aminteste de una similara dpdv al nonsensului: ce e mai greu, un Kg de puf sau un Kg de fier?

MarcR, ai aflat raspunsul pana la urma? Sau macar a mai dat proful ceva detalii, ptr ca asa cum e formulata, intrebarea are o multime de raspunsuri, toate corecte. Ce vrea proful de fapt? Sa vada cat sunteti de inventivi sau ce?

Link spre comentariu

Problema: pe un vas sunt oi albe si tot atatea oi negre din care 12 sunt patate. in port coboara 5 oi negre. cate oi au mai ramas la bordul avionului?

In avion zero ca toate erau pe vas. :))

Link spre comentariu

Desigur . Fascinanta masinarie , era denumit " Caspian Monster " . Am multa documentatie despre el ... despre ecranoplane in general !

P .S . - maestre Zal , sa pangarim asemenea masinarie cu oi ? ... ce o mai fi ramas din el , ultima data era in conservare ...

P .P .S . - asta cu e - mail - ul mi se pare o gluma proasta . Ma rog , am terminat ultima scoala de ceva ani , si - mi bateam capul cu                    alte subiecte . La invatamantul actual cred ca se aplica zicala aia cu turcul si pistolul ... tot felul de ciudati , de ambele parti                  ale catedrei ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări