cirip Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Problema e ca daca esti la scoala si proful vine cu o astfel de intrebare, trebuie sa dai un raspuns rezonabil, chiar daca intrebarea n-are nicio noima. In caz contrari o iei pe coaja. Intrebarea asta imi aminteste de una similara dpdv al nonsensului: ce e mai greu, un Kg de puf sau un Kg de fier? MarcR, ai aflat raspunsul pana la urma? Sau macar a mai dat proful ceva detalii, ptr ca asa cum e formulata, intrebarea are o multime de raspunsuri, toate corecte. Ce vrea proful de fapt? Sa vada cat sunteti de inventivi sau ce? Link spre comentariu
ventzel Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Problema: pe un vas sunt oi albe si tot atatea oi negre din care 12 sunt patate. in port coboara 5 oi negre. cate oi au mai ramas la bordul avionului? In avion zero ca toate erau pe vas. ) Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Probabil era un portavion. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Beriev_Be-200 Cu un pic de efort , e vas ( in stationare ... ) . nu se specifica cum ca ar naviga . E si oleaca de avion ... P . S . - astea sant sofisme ... din pacate ( fericire ? ) hidroavionul e ff . performant . Ceva oi nu i - ar strica ... macar ca pasageri platitori ! Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 Aşa cu puţină imaginaţie poate fi şi un Ekranoplan. Link spre comentariu
gauss Postat Noiembrie 10, 2014 Partajează Postat Noiembrie 10, 2014 (editat) Desigur . Fascinanta masinarie , era denumit " Caspian Monster " . Am multa documentatie despre el ... despre ecranoplane in general ! P .S . - maestre Zal , sa pangarim asemenea masinarie cu oi ? ... ce o mai fi ramas din el , ultima data era in conservare ... P .P .S . - asta cu e - mail - ul mi se pare o gluma proasta . Ma rog , am terminat ultima scoala de ceva ani , si - mi bateam capul cu alte subiecte . La invatamantul actual cred ca se aplica zicala aia cu turcul si pistolul ... tot felul de ciudati , de ambele parti ale catedrei ... Editat Noiembrie 10, 2014 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum