Vizitator MarcR Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Buna! Imi spuneti va rog cum se calculeaza puterea disipata de un e-mail. Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Ce-a facut ?.... 1 Link spre comentariu
unuldinei Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Aparenta sau activa ? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Depinde ce înțelegi prin e-mail. Că dacă e vorba de acel E-Mail la care se vor gândi cei mai mulți......nu prea se poate calcula. Deci, reformulează întrebarea și în locul lui e-mail, pune o descriere mai amănunțită Editat Octombrie 25, 2014 de validae Link spre comentariu
Vizitator MarcR Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Doar atat mi-a spus profesorul : 1.Calculaţi puterea disipată [mW] la transmiterea unui e-mail de la Dvs. la un prieten; 2.Calculaţi costul implicat [lei] la transmiterea unui e-mail de la Dvs. la un prieten Link spre comentariu
Vizitator iRoata Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Vezi, detaliile fac diferenta ! Daca scriai asa de la inceput, mai intelegea lumea despre ce e vorba.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Spune ce clasa esti, adica ce ati facut la fizica pana acum. Sau ce vi s-a predat inainte de aceasta tema. Sau si alte probleme rezolvate la acelasi capitol. Link spre comentariu
Vizitator MarcR Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Sunt la facultatea de Electronica si Telecomunicatii, anul 2. Aceasta tema am primit-o la circuite integrate digitale. Link spre comentariu
costi002 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Proful de CID o fi Draghici? Link spre comentariu
Vizitator MarcR Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 nu Link spre comentariu
valangjed Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Poate se refera doar la energia electrica consumata de "comanda" de trimitere a mesajului, altfel apar foarte multe variabile(suportul de transmisie, lungimea mesajului, sistemul de modulare, etc.) Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Ăla e profesor? 2 Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 O fi un profesor cu mult simț al umorului, sau din contră, fără Dacă e a doua variantă, nu aș vrea să-l am ca profesor. 1 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 314 mW Link spre comentariu
elmar Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 O fi un profesor cu mult simț al umorului, sau din contră, fără Dacă e a doua variantă, nu aș vrea să-l am ca profesor. eu zic ca domul student nu ne-a expus intreaga problema ....ne-a scris doar cerintele ei....restul...probail ca a fost atent la vre-o colega mai "deochiata" ... nicidecum la profesor! sau poate profesorul chiar a vrut sa vada cum se descurca fiecare student ...intr-o "situatie" destul de dificila...cu multe necunoscute. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum