Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Putere disipata de un e-mail

Vizitator MarcR

Postări Recomandate

Depinde ce înțelegi prin e-mail. Că dacă e vorba de acel E-Mail la care se vor gândi cei mai mulți......nu prea se poate calcula.

Deci, reformulează întrebarea și în locul lui e-mail, pune o descriere mai amănunțită  :rade:

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator MarcR
Doar atat mi-a spus profesorul : 
1.Calculaţi puterea disipată [mW] la transmiterea unui e-mail de la Dvs. la un prieten;

2.Calculaţi costul implicat [lei] la transmiterea unui e-mail de la Dvs. la un prieten

Link spre comentariu

Poate se refera doar la energia electrica consumata de "comanda" de trimitere a mesajului, altfel apar foarte multe variabile(suportul de transmisie, lungimea mesajului, sistemul de modulare, etc.)

Link spre comentariu

O fi un profesor cu mult simț al umorului, sau din contră, fără  :rade: Dacă e a doua variantă, nu aș vrea să-l am ca profesor.

eu zic ca domul student nu ne-a expus intreaga problema ....ne-a scris doar cerintele ei....restul...probail ca a fost atent la vre-o  colega mai "deochiata" ...  nicidecum la profesor! :rade:

sau poate profesorul chiar a vrut sa vada cum se descurca fiecare student ...intr-o "situatie" destul de dificila...cu multe necunoscute.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări