Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Electrovoice 15B OEM

tranc3d

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tranc3d

9

• radue

4

• Kenwood_DJ

3

• Bogdi16

2

Top autori în acest subiect

EVM15L si EVM15B sunt unele din cele mai bune difuzoare care au existat.

Uau. poate il conving sa mi le lase mie daca asa sta treaba :) Mi se parea mie ca e aude cam tare. Can dam dat jos E15-350N sin cutia in care l-am probat (inaltele fiind reglate din filtru ca sa sune bine cu E15), nu am mai auzit inaltele :). A trebuit sa le dau mai tare din statie ca sa se auda bine :). DjDNA,Astea au fost demontate dintr-o incinta si aduse in tara din germania. Baiatul care mi le-a dat si mi-a spus sa-i fac cutii, mi-a dat dimensiunile exterioare, si iesea vol interior cam de 140l. Cutia ar iesi destul de mare si greoaie, ca trebuie izolat si difuzorul de medii, si pierdem vol.
Link spre comentariu

Poate ca ar fii mai eficient daca ai folosii un driver zdravan de 2".Vei reduce semnificativ volumul...si probabil ca va fii si mai eficient pe 2 cai...ca sa nu zic ca ar fii si mai practic.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

EVM15L si EVM15B sunt unele din cele mai bune difuzoare care au existat.

Uau. poate il conving sa mi le lase mie daca asa sta treaba :) Mi se parea mie ca e aude cam tare. Can dam dat jos E15-350N sin cutia in care l-am probat (inaltele fiind reglate din filtru ca sa sune bine cu E15), nu am mai auzit inaltele :). A trebuit sa le dau mai tare din statie ca sa se auda bine :). DjDNA,Astea au fost demontate dintr-o incinta si aduse in tara din germania. Baiatul care mi le-a dat si mi-a spus sa-i fac cutii, mi-a dat dimensiunile exterioare, si iesea vol interior cam de 140l. Cutia ar iesi destul de mare si greoaie, ca trebuie izolat si difuzorul de medii, si pierdem vol.
NU suna bina in cutii de 140 litri.Am lucrat cu aceste difuzoare si am experimentat mai multe incinte.Pentru o incinta normala, adica un full rnage, tip BR, varianta optima este de 90 litri, acordata la 52Hz ~ 55Hz. Eu le filtram la 2200Hz ( L-R ) .Foarte bune difuzoare. Pacat ca nu se ma fac.Modelele actuale de la EV , adica seria DL, EVX, sunt mai puternice, rezista mai mult in bass, dar sunt mai puturoase.
Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

putin offtopic, DNA ce difuri pot concura cu wn15 ?, nu ma refer la pret ci la performante.

Sunt destule.Nu m-am apucat sa fac astfel de teste decat ocazional. Nu as vrea sa vorbesc despre acest subiect pentru ca pot fi acuzat de promo.Daca va veni vorba, pe anumite chestii concrete, o sa povestesc atunci.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări