stefank Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Buna ziua , am nevoie de schema sursei acestui televizor , integratul din sursa NCP1271A in scurt , mosfetul in scurt , 3 - 4 rezistente smd arse si nu se distinge notatia . Modelul sursei este 715G3338-1 , multumesc anticipat . Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2014 am gasit in datasheetul integratului NCP1271 aplicatia tipica a unei surse cu acest integrat in care sint date valorile exacte ale pieselor , sper sa ma descurc , multumesc Link spre comentariu
nostrom Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Cred ca e vorba de sasiul TPM2.1e-la seria sursei 715G3308-1 manualul aici; http://elektrotanya.com/philips_tpm2.1e_la_chassis_sm.pdf/download.html, Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2014 sasiul este tps2.1e la , am gasit schema exacta pe site-ul de mai de sus , multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum