Vizitator flopat60 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Am cumparat ieri televizorul si l-am racordat la receiverul-decodor al companiei de cablu rcs-rds. Din cartea tehnica a televizorului nu am reusit sa aflu ce fel de setari trebuiesc facute ca sa poata fi recunoscut de decodor, astfel sa pot receptiona si programele codate. In televizorul vechi era suficiant sa folosesc butonul TV/AV al telecomenzii televizorului si se facea trecerea la telecomanda decodorului. Ma poate ajuta cineva care a rezolvat aceasta problema? Link spre comentariu
palcu ion Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 accesati butonul SOURCE si cu unul din butoanele cruce(sus-jos)selectezi scart sau intrarea unde ai mufa sau mufele conectate,dai ok si apoi vezi daca ai selectat bine trebuie sa mearga Link spre comentariu
Vizitator flopat60 Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Multumesc asa am facut si a mers. Adevarat, invatam tot timpul dar e si mai usor cand intalnesti prieteni adevarati Florin Patru Bucuresti [email protected] Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum