Vizitator Ilie-Alexandru Lupu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Buna ziua! Am TV-ul mentionat si mai sus si am urmatoarea problema: nu se aude sunetul. Pana acum am avut televiziune de la Digi ( prin satelit ) si aveam un televizor conectat prin alea 3 mufe si la asta am pus cablu de antena din ala vechi. Se auzea, nici o problema. Acum cateva zile am pus televiziune de la Telekom prin receiver din acela SD( un receiver / TV), micut, cu iesire doar prin SCART. Celalalt TV merge perfect dar la asta nu se aude sunetul deloc. Sa vad daca totusi se aude am pus o mufa de la PC in una din alea 2 ( video - audio ) si se auzea... intrerupt, cu bazaieli, etc De ce nu se aude cand ii pun SCART? Sper ca este vreo cineva priceput pe aici... Daca nu, o sa il duc la un "doctor" ... Multumesc anticipat! Editat Octombrie 25, 2014 de Ilie-Alexandru Lupu Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Alege din meniul televizorului sursa de semnal " SCART"' Link spre comentariu
Vizitator Ilie-Alexandru Lupu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Alege din meniul televizorului sursa de semnal " SCART" Nu are optiunea asta. M-am uitat peste tot... Link spre comentariu
Relav Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Nici pe AV ? Poate ai cablul scart intrerupt!! O fi alta problema daca la alt tv functioneaza bine. Ceva din Tv.. Editat Octombrie 25, 2014 de Relav Link spre comentariu
Vizitator Ilie-Alexandru Lupu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Nici pe AV ? Poate ai cablul scart intrerupt!! Apas pe butonul AV si comut pe AV-1 si pe RGB. Se vede, dar nu se aude. Am 2 receivere de la Telekom, nu se aude pe nici unul... Editat Octombrie 25, 2014 de Ilie-Alexandru Lupu Link spre comentariu
BUGHIU Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) Posibil ca pe mufa de Scart cea din tv sa aveti ceva conectori ....dezlipiti sau chiar cablul scart cu defecte!! Cazul cel mai fericit. Editat Octombrie 25, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
Vizitator Ilie-Alexandru Lupu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Posibil ca pe mufa de Scart cea din tv sa aveti ceva conectori ....dezlipiti sau chiar cablul scart cu defecte!! Cazul cel mai fericit. O sa verific mufa respectiva. Multumesc pentru raspuns! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 incearca cu un dvd si vezi ce face Link spre comentariu
Vizitator Ilie-Alexandru Lupu Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 (editat) incearca cu un dvd si vezi ce face Am pus de la pc si se aude. Problema e doar la scart.. Editat Octombrie 25, 2014 de Ilie-Alexandru Lupu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum